100%NL Magazine Kees Tol

Volgers Kees Tol lyrisch over Instagramfoto: ‘Met m’n vriend!’

De twee zijn al van kleins af aan beste vrienden en naast kopjes koffie, drinken Jan en Kees ook graag een biertje met elkaar!

Jan Smit en Kees Tol

Als wij Jan Smit en Kees Tol zeggen, zullen veel mensen aan Volendam denken, maar ook aan vriendschap, want Jan en Kees zijn al van kleins af aan beste vrienden. Fans hebben jarenlang kunnen genieten van de grappen en grollen van Jan en Kees op tv. In het televisieprogramma Gewoon Jan Smit kwam Kees al vaak tevoorschijn, maar in De Zomer Voorbij leerde iedereen de presentator pas echt goed kennen. Wat een humor hebben die twee toch samen…

Vrienden

Nog steeds zien en spreken Jan en Kees elkaar regelmatig. De twee Volendammers hebben een drukke agenda, maar zij maken graag tijd vrij om even samen een kopje koffie te drinken op de Volendamse dijk. Afgelopen zaterdag werd dat kopje koffie ingeruild voor een lekker glas bier, want Jan en Kees genoten gezamenlijk van een feestje. ‘Afgelopen zaterdag ouderwets gezellig bier gedronken met m’n vriend’, schrijft Kees onder deze prachtige foto. Hij gebruikt de hashtag ‘#weplakkennogbestlekker’. Daar heb je helemaal gelijk in, Kees. Wat een te gekke foto is dit. Het geluk spat er vanaf!

Bron en Beeld: Instagram Kees Tol.