10pmagazine_jansmit
Zie ook:
Delen

Volgers lyrisch over stralende foto Jan Smit, zoon Senn en Kees Tol

Jan is een hele harde werker, maar hij weet ook goed hoe je moet genieten van het leven. Gisteren zat hij samen met zijn vriend Kees en zijn zoon Senn op het terras in de zon.

Jan Smit

Jan Smit kennen we allemaal als één van de bekendste zangers van Nederland. Hij is al jaren samen met zijn grote liefde, Liza Smit. Het stel is alweer 11 jaar getrouwd en samen hebben zij drie kinderen: FemEmma en Senn. Ook hebben zij een te schattig hondje, Rio! Regelmatig deelt Jan de allerleukste kiekjes van zijn gezin! Hij is een hele harde werker, maar de zanger en presentator weet ook goed hoe je moet genieten van het leven. Zo gaan hij en Liza regelmatig naar Marbella, bezoekt hij wekelijks een voetbalwedstrijd met zijn zoon Senn en maakt hij er thuis een feestje van.

Gezellige middag

Het is alweer oktober, maar wij mogen gelukkig nog steeds genieten van fijne temperaturen. Gisteren scheen de hele dag de zon in Nederland en dat heeft iedereen geweten. Terrassen zaten vol en ook op de dijk in Volendam liepen veel toeristen. Wie ook op de Volendamse dijk te vinden waren, zijn Jan Smit, zijn zoon Senn en zijn goede vriend Kees Tol. Samen genoten zij van de zon op een terras en daar hoort natuurlijk een leuke selfie bij. ‘Dagje met de mannen!’, schrijft Jan onder deze foto. Het geluk spat er vanaf. Dit is pas écht genieten…

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit.

Delen

Meer over Jan Smit

AAWH: Jan Smit deelt hartverwarmend moment met 91-jarige oma
AAWH: Jan Smit deelt hartverwarmend moment met 91-jarige oma
Jan Smit kan zijn ogen niet geloven: 'Ik ben zo waanzinnig trots...'
Jan Smit kan zijn ogen niet geloven: ‘Ik ben zo waanzinnig trots…’
Lees alle artikelen over Jan Smit