Volgers smelten massaal weg bij Dexx Kramer met grote, wollen muts

Volgers smelten massaal weg bij Dexx Kramer met grote, wollen muts

Foto's van Dexx en Kae Kramer vervelen nooit, maar deze is er een om in te lijsten. Wat is Dexx toch een schatje..

Sven Kramer en Naomi van As

Sven en Naomi komen allebei uit de sportwereld, hij kampioen op schaatsen, zij kampioen op het hockeyveld. De twee leerden elkaar in 2007 kennen tijdens het Sportgala, daar sloeg de vonk over. Niet veel later waren zij een koppel.

Inmiddels zijn er al heel wat jaren voorbij, zijn de twee nog altijd heel erg gelukkig samen én de trotse ouders van dochter Kae en zoon Dexx.

Wegsmelten bij Dexx

Volgers smelten dagelijks weg bij foto’s en video’s van Kae en Dexx Kramer en ook dit keer is het weer raak. Naomi deelt een heerlijke winterfoto van Dexx, waarbij hij een grote, wollen muts draagt. ‘Even lekker cliché, maar de tijd gaat snel’, schrijft een trotse Naomi eronder. Dexx z’n lange, zwarte lokken zijn ook onder deze grote muts niet te verbergen. Naomi’s volgers reageren massaal onder deze mierzoete foto. ‘O wat is die al weer groot te lief’, ‘Jullie hebben prachtige kids’ en ‘Wat een lekker ventje!! En die muts’, is een greep uit de lovende reacties, waar wij het 100% mee eens zijn. Blijf dit soort foto’s posten, Naomi. Wij worden er zo vrolijk van..

Bron en Beeld: Instagram Naomi van As.