100%NL Magazine Jutta Leerdam
Delen

WOW: Zo ziet de vriend van Jutta Leerdam eruit zónder baard!

Wauw! Dit lijkt echt een compleet ander persoon. Jake Paul whooo?

Jutta Leerdam

Ze is dé schaatster van dit moment: Jutta Leerdam. Zij wint de ene na de andere prijs, verbreekt keer op keer nieuwe records en het lijkt allemaal alleen maar beter te gaan. Heel Nederland is van haar onder de indruk, maar dat is niet alleen om haar schaatskunsten. Jutta is een prachtige verschijning en dat laat zij graag zien. Met haar eyeliner, lange blonde haren en afgetrainde lichaam, laat zij dagelijks ruim 4 miljoen volgers blozen op Instagram.

Nieuwe liefde

De geruchten gingen al een tijdje de ronde maar gisteren werd het dan eindelijk ook bevestigd door Jutta en Jake Paul zelf, ze zijn officieel een setje! Bij een paar intieme foto’s schrijft Jutta: ‘That’s it’. Maar niet alleen Jutta maakt de relatie insta-official, ook Jake Paul! Hij laat zijn 22,6 miljoen volgers weten: ‘I’m Dutch now’. Benieuwd naar de kiekjes van de tortelduifjes? Die zie je hier.

Jake Paul zonder baard

De vriend van Jutta lijkt een echte badboy. Hij heeft blond haar, een grote baard, extreme tatoeages en een gouden ring in zijn oor. Ook traint hij de laatste jaren hard en fanatiek en heeft het lichaam van een bodybuilder. Toch verandert deze badboy look al snel wanneer de baard verdwijnt. Want WOW! zonder baard lijkt hij een compleet ander persoon. Je ziet de foto’s hieronder.

 

Bron en Beeld: Instagram Jake Paul en Instagram Jutta Leerdam

Delen