100%NL Magazine Tim Hofman
Zie ook:
Delen

ZIEN: Dít is de mooie vriendin van Tim Hofman!

Presentator Tim Hofman en zijn vriendin Lize Korpershoek zijn al jaren een gelukkig stel. Hier zie je de leukste foto's van de twee!

Tim Hofman

Tim Hofman begon zijn carrière in 2011 bij BNN. In 2013 begon Tim als verslaggever bij Spuiten & Slikken. Inmiddels kennen we Tim allemaal als presentator en journalist.

Het afgelopen jaar stond Tim veel in the picture. Dit kwam met name door de veelbesproken BOOS-aflevering rondom de seksueel grensoverschrijdende situaties bij The Voice. Nadat de video van BOOS online ging werd deze miljoenen keer bekeken, de teller staat op meer dan 10 miljoen views. In de aflevering werden de acties van Jeroen Rietbergen, Ali B en Marco Borsato aan het licht gebracht. Tim kreeg ontzettend veel positieve reacties na de uitzending en werd geroemd om zijn dapperheid.

Over Mijn Lijk

Ook dit jaar neemt Tim de presentatie weer voor zijn rekening voor het programma Over Mijn Lijk. Tijdens dit seizoen van Over Mijn Lijk worden Patrick, Jip, Kiki, Roy, Francis en Irene gevolgd. Zij zijn allemaal ongeneeslijk ziek en hebben niet meer lang te leven.

In de afgelopen aflevering werd er afscheid genomen van Patrick. Op Instagram schreef Tim een emotioneel eerbetoon aan Patrick, die lees je hier.

Vriendin Lize

Tim en zijn vriendin Lize zijn inmiddels alweer 5 jaar samen. Lize Korpershoek werd bij het grote publiek bekend met haar documentaire ‘Mijn seks is stuk’. In deze documentaire onderzocht Lize haar eigen libido, ze ontving hier veel lof op.

Toch is het niet altijd rozengeur en maneschijn geweest tussen Tim en Lize, de twee zijn ooit tijdelijk uit elkaar gegaan. Dit omdat Lize het zou willen proberen met een vrouw. De korte breuk heeft een heftige indruk gemaakt op Tim. Hij schreef hier een gedicht over en vertelde aan Frank van der Lende op 3FM dat hij het hier heel moeilijk mee heeft gehad. Tim: ‘Daten met een vrouw, naar bed met een vrouw, kijken of daar liefde uitkomt. Ze wist ook niet of ze nog terug zou komen. Iedereen zei ‘dat is toch geil?’, maar ik voelde me er echt rot over. Ik dacht wel ‘dit is nu een afspraak, ik moet erdoorheen bijten.’

Gelukkig kwam Lize wel terug bij Tim en zijn ze nog altijd heel gelukkig samen.

Bron en Beeld: Instagram Tim Hofman, AD

Delen

Meer over Tim Hofman

Tim Hofman over doodsbedreiging: 'Ik ben blij ben dat er geen kogel door mijn voorhoofd is gegaan'
Tim Hofman over doodsbedreiging: ‘Ik ben blij ben dat er geen kogel door mijn voorhoofd is gegaan’
Tim Hofman keek de dood in ogen:
Tim Hofman keek de dood in ogen: “Ik lag volledig in puin”
Lees alle artikelen over Tim Hofman