Danny Froger Ann Dominique
Zie ook:
Delen

ZIEN: Ann Dominique en Danny voor het eerst naar buiten met Scottie

Het is alweer bijna een week geleden dat Ann Dominique en Danny voor de tweede keer ouders werden van een dochter. Gisteren gingen zij samen voor het eerst naar buiten.

Danny Froger en Ann Dominique

Danny Froger en Ann Dominique zijn sinds 2017 een koppel. Drie jaar geleden werden Danny en Ann Dominique voor het eerst ouders van dochter Fallon. Het kleine meisje steelt de harten van iedereen met haar guitige glimlach. Alweer bijna een week geleden werden Danny en Ann Dominique voor de tweede keer ouders van een meisje, Scottie.

Naar buiten

Scottie is nog geen week oud, maar zij is gisteren al voor het eerst met haar ouders en trotse zus naar buiten geweest. De trouwe en pluizige viervoeter Sjaak liep rustig met het gezin mee. Aan de filmpjes en foto’s te zien, is Fallon onwijs trots op haar kleine zusje. Zij knuffelt en zoent haar de hele dag, leest boekjes voor en keek tijdens de wandeling ook steeds in de wagen, waarin haar zusje rustig lag te slapen. Ann Dominique plaatst een prachtige gezinsfoto, die buiten in het park is gemaakt. ‘Voor het eerst naar buiten’, schrijft zij eronder. Wat is het toch een mooi gezin..

Goed eruitzien

Alle volgers vinden de foto super mooi en genieten met het gezin mee, maar verbazen zich erover hoe goed Ann Dominique er nu alweer uitziet, nog geen week na de bevalling. Met haar haren in de krul en prachtige outfit aan, straalt zij op de foto’s die voorbijkomen. ‘Hoé kun je er alweer zo top uitzien? Toch niet normaal zo knap’, ‘Wauw wat zie jij er goed uit en wat een prachtig gezinnetje..lekker genieten met z’n viertjes…’ en ‘Wat zie je er onwijs goed uit! . Heerlijk samen genieten van je mooie gezin!!’, zijn wat reacties van verbaasde volgers.

https://www.instagram.com/p/CjTGW4HsTpr/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Ann Dominique Wilten.

Delen

Meer over Danny Froger

Heel mooi nieuws voor Danny Froger en Ann Dominique: 'Ik kan niet wachten'
Heel mooi nieuws voor Danny Froger en Ann Dominique: ‘Ik kan niet wachten’
SCHATTIG: Fallon Froger zet huis op stelten:
SCHATTIG: Fallon Froger zet huis op stelten: “Waar is het feestje”
Lees alle artikelen over Danny Froger