100%NL Magazine Patty Brard
Zie ook:
Delen

WAUW: Patty Brard steelt de show in felroze tweedelig pak

Het weekend staat weer voor de deur en niemand anders dan Patty Brard lijkt er helemaal klaar voor te zijn. Wat ziet zij er goed uit zeg!!

Patty Brard

Patty Brard, wiens echte naam Petula is, kennen we allemaal als Nederlandse televisiepersoonlijkheid, presentatrice en voormalig zangeres in de meidengroep Luv. Patty is al meerdere keren getrouwd geweest en uit één van die relaties kreeg zij haar dochter, Priscilla Nasi. Inmiddels is Patty alweer heel wat jaren gelukkig getrouwd met haar grote liefde, Antoine. Met hem woont zij in Ibiza en in Nederland. Het stel kocht enkele weken terug een nieuwe villa in Almere Duin. Samen met hun honden kunnen zij hun geluk niet op.

Stralend het weekend in

Het maakt niet uit waar Patty verschijnt, zij ziet er altijd goed en verzorgd uit. Nadat Patty jaren geleden onwijs veel kilo’s is kwijtgeraakt, voelt zij zich weer prettig in al haar outfits en alles lijkt haar dan ook prachtig te staan. De video die zij nu plaatst, laat zien dat zij klaar is voor het weekend. In haar felroze pak, met haar haren in de krul en haar prachtige sieraden om, komt zij aangelopen vanuit de kleedkamer. ‘Die outfit staat je geweldig’ en ‘Wat zie je er prachtig uit staat je zo mooi’, is een greep uit de reacties onder deze video. Patty straalt enorm en daar worden wij weer heel blij van..

 

Bron en Beeld: Instagram Patty Brard.

Delen

Meer over Patty Brard

Patty Brard onthult: 'Misschien was ik er wel niet meer geweest'
Patty Brard onthult: ‘Misschien was ik er wel niet meer geweest’
Patty Brard legt dieetgeheim op tafel: 'Niet echt sensationeel'
Patty Brard legt dieetgeheim op tafel: ‘Niet echt sensationeel’
Lees alle artikelen over Patty Brard