100%NL Magazine Waylon Bibi
Zie ook:
Delen

VIDEO: Waylon spreekt geëmotioneerd het publiek toe bij optreden

Na het heftige statement van Waylon gisteren sprak hij daarna tijdens een optreden het publiek geëmotioneerd toe.

Waylon

Waylon is alweer een aantal jaar samen met Bibi Breijman. Samen hebben ze twee kinderen: Teddy en Chester. De kleine Chester is nog maar twee maanden oud.

Statement

De relatie van Waylon en Bibi leek altijd zo perfect, en als je social media moest geloven hadden de twee de grootste lol en leek er geen vuiltje aan de lucht. Maar niets bleek minder waar.

Na berichtgeving van Yvonne Coldeweijer kwam de geruchtenstroom op gang en zou Waylon vreemd zijn geweest. Zelfs tijdens de zwangerschap van Bibi.

In eerste instantie lieten Waylon en Bibi niets van zich horen, tot gisteren. Toen kwam Waylon met een heftig statement waarin hij het boetekleed aan trok. ‘Ik ben een lul!’, schreef hij.

Geëmotioneerd tijdens optreden

Het was een heftige dag gisteren voor Waylon, Bibi en hun gezin. Maar the show must go on, en zo had Waylon gisterenavond opnames voor een nieuw programma.

Tijdens de opnames trad Waylon op voor een publiek en hij raakte zichtbaar geëmotioneerd. ‘De schop die het leven je soms moet geven, die is aangekomen’, vertelde Waylon met een brok in zijn keel.

Benieuwd naar de video? Die zie je hier.

Bron: Shownieuws

Delen

Meer over Waylon

Stralende Bibi Breijman geeft gezondheidsupdate: 'Het was geen makkelijke periode'
Stralende Bibi Breijman geeft gezondheidsupdate: ‘Het was geen makkelijke periode’
Zó ziet de oudste zoon van Waylon er nu uit
Zó ziet de oudste zoon van Waylon er nu uit
Lees alle artikelen over Waylon