Wendy van dijk deelt gezondheidsupdate: 'Bizarre pijn'
Zie ook:
Delen

Wendy van dijk deelt gezondheidsupdate: ‘Bizarre pijn’

Wendy liet haar volgers dit weekend schrikken met het nieuws dat zij knokkelkoorts heeft opgelopen op vakantie. Zij deelt nu een gezondheidsupdate.

Wendy van Dijk

Wendy van Dijk is naast haar drukke tv-baan ook nog moeder van twee prachtige kinderen! Met haar ex Xander de Buisonjé heeft ze zoon Sem van 19 jaar en met haar huidige partner Erland Galjaard heeft ze een 12-jarige dochter genaamd Lizzy.

Uit een eerder huwelijk heeft Erland nog twee dochters: Elena en Charlotte. Op Instagram deelt Wendy af en toe een dierbare foto, van het hele gezin bij elkaar. Wat een mooi gezin hebben Erland en Wendy zo samen!

Knokkelkoorts

Afgelopen weekend werd bekend dat Wendy van Dijk was opgenomen in het ziekenhuis. Zij bleek knokkelkoorts te hebben en dat kan gevaarlijk zijn. Wij en al Wendy’s volgers zijn daar enorm van geschrokken en iedereen is benieuwd hoe het met de presentatrice gaat. Nu deelt zij een update op Instagram. ‘Alles is wel voorbij gekomen. De koorts die komt en gaat, bizarre pijn in je lijf, benen, onderrug, armen, hoofdpijn en af en toe een bloedneus en afgelopen 2 dagen ineens extreem misselijk en moe. Bloedplaatjes worden in de gaten gehouden. Het ziet er naar uit dat vandaag goed van start gaat dus daar hou ik me aan vast’, schrijft zij. Wendy bedankt haar volgers voor de steun die zij heeft gekregen. Hopelijk knapt Wendy snel op, want dit ziet er heel heftig uit. Wij wensen haar heel veel sterkte!

Bron en Beeld: Instagram Wendy van Dijk.

Delen

Meer over Wendy van Dijk

Wendy van Dijk in tranen: 'Wij houden van jou. Voor altijd in ons hart'
Wendy van Dijk in tranen: ‘Wij houden van jou. Voor altijd in ons hart’
Wendy van Dijk deelt geweldig nieuws over zieke dochter: 'Wat een feestdag!'
Wendy van Dijk deelt geweldig nieuws over zieke dochter: ‘Wat een feestdag!’
Lees alle artikelen over Wendy van Dijk