Wendy van Dijk en Erland
Zie ook:
Delen

Wendy van Dijk zet jarige dochter in het zonnetje: ‘Liefde is het beste medicijn’

Een andere verjaardag dan normaal en niet één zoals Lizzy had gehoopt, maar het hele gezin maakt er het beste van. Heerlijk die positiviteit.

Wendy van Dijk

Wendy van Dijk kennen we allemaal als Nederlandse actrice en presentatrice. Velen zullen Wendy kennen van talentenjachten als The voice of Holland en X Factor. Ook is Wendy jaren te zien geweest in de serie Moordvrouw. De grappigste acteerklus die Wendy op haar naam heeft staan, is het Chinese typetje Ushi, waarbij zij mensen interviewde en tegelijkertijd in de maling nam.

Uit een eerdere relatie met Xander de Buisonjé kreeg Wendy een zoon, Sem van Dijk. Later kreeg zij samen met Erland Galjaard een dochtertje, Lizzy.

Bijzondere verjaardag

Wendy’s dochter is vandaag jarig en zij blaast veertien kaarsjes uit. Helaas wordt Lizzy’s verjaardag dit jaar anders gevierd dan voorgaande jaren, want Lizzy heeft onlangs te horen gekregen dat zij een zeldzame bloedziekte heeft. Momenteel is Lizzy aan het strijden tegen deze ziekte en haar verjaardag kan dus niet groots gevierd worden. Op Instagram zet Wendy haar jarige dochter in het zonnetje. Onder een prachtige video schrijft zij: ‘Lieve Lizzy, vandaag ben je 14 jaar geworden. Zodra het weer kan gaan we het echt vieren en een knalfeest geven! We all love you so. Love is the best medicine.’ Wat een prachtige woorden. Wij hopen dat Lizzy dat knalfeest heel snel kan geven.

Van harte gefeliciteerd met je 14e verjaardag, powergirl!

https://www.instagram.com/reel/C3hamWeMz22/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Wendy van Dijk

Delen

Meer over Wendy van Dijk

Wendy van Dijk deelt geweldig nieuws over zieke dochter: 'Wat een feestdag!'
Wendy van Dijk deelt geweldig nieuws over zieke dochter: ‘Wat een feestdag!’
Wendy van Dijk deelt emotionele post: 'Haar hele leven op z'n kop'
Wendy van Dijk deelt emotionele post: ‘Haar hele leven op z’n kop’
Lees alle artikelen over Wendy van Dijk