100%NL Magazine Yolanthe
Zie ook:
Delen

SMELT: Xess Xava speelt op zijn keyboard de sterren van de hemel

Xess Xava houdt net als zijn vader van voetballen, maar waar hij ook talent voor heeft, is keyboard spelen. Wat een heerlijke video is dit!

Yolanthe Cabau

Ze reist van hot naar her, staat veel voor de camera en is een van de mooiste vrouwen van Nederland: Yolanthe Cabau! Haar leven mag dan wel glamoureus zijn, toch is er één iemand die Yolanthe altijd alles doet vergeten, en dat is haar geliefde zoon Xess Xava. Yolanthe kreeg Xess Xava samen met Wesley Sneijder. De twee kregen in 2009 een relatie, trouwden een jaar later en in 2015 werd Xess Xava geboren. Helaas had het sprookje geen mooi einde, want Yolanthe en Wesley gingen in 2019 uit elkaar.

Pianotalent Xess Xava

Xess Xava gaat graag zijn vader achterna op het voetbalveld en het is gebleken dat hij daar ook echt talent voor heeft. Waar de zoon van Yolanthe en Wesley ook goed in is, is spelen op een keyboard. Op Instagram deelde Yolanthe en video van haar zoontje en dit is echt om bij weg te smelten. Xess Xava drukt vol overgave op de toetsen en het ziet er ook naar uit dat hij het heel leuk vindt. Yolanthe is natuurlijk onwijs trots op haar zoon.

Zie hieronder de leuke video van Xess Xava!

Bron en Beeld: Instagram Yolanthe Cabau.

Delen

Meer over Yolanthe Cabau

Is déze Nederlandse artiest de nieuwe liefde van Yolanthe Cabau?
Is déze Nederlandse artiest de nieuwe liefde van Yolanthe Cabau?
Yolanthe deelt emotionele video en staat stil bij 60ste verjaardag 'Oma Syllie'
Yolanthe deelt emotionele video en staat stil bij 60ste verjaardag ‘Oma Syllie’
Lees alle artikelen over Yolanthe Cabau