100%NL Magazine Yolanthe
Zie ook:
Delen

Yolanthe: ‘Het is moeilijk om woorden te vinden om te beschrijven hoe ik mij nu voel’

Samen met haar zoontje Xess Xava maakt Yolanthe een onvergetelijke reis door Kenia, waar zij van het ene bijzondere moment in het andere vallen.

Safari

Voor Yolanthe en Xess Xava is vorige week een groot avontuur begonnen. Zij zijn met z’n tweeën naar Kenia gevlogen, om daar samen een geweldige vakantie te beleven. Yolanthe deelt veel in haar Instagramstory. Zo plaatse zij afgelopen week veel filmpjes tijdens een safari tour. Xess Xava keek echt zijn ogen uit. Hij spotte de gekste dieren en liet zijn moeder weten dat zijn droom nu echt uitkomt.

Maasai

Naast dieren spotten, is er in Kenia nog veel meer, wat je in Nederland niet kunt doen. Zo brachten Yolanthe en haar zoontje een bezoek aan de Maasai. Dit is een volk dat daar in een dorpje leeft met al zijn eigen eeuwenoude tradities. ‘Het is moeilijk om woorden te vinden om te beschrijven hoe ik mij nu voel’, begint Yolanthe haar bericht. Allemaal geweldig om mee te maken natuurlijk en al helemaal voor de vrolijke Xess Xava, die daar samen met zijn leeftijdsgenoten aan het spelen is. Yolanthe’s 6 jaar oude zoontje geeft zich helemaal over en doet maar al te graag mee met al hun tradities. Volgens Yolanthe is het een geweldig volk. ‘Wat een liefde. Zo inspirerend’, schrijft zij onder haar foto.

Geluk

Voor Yolanthe kan deze vakantie af en toe iets emotioneel aanvoelen. Vooral omdat zij zo’n bijzondere vakantie samen met haar zoontje maakt. De Nederlandse actrice is ontzettend dankbaar voor deze reis en dat laat zij ook weten via Instagram. ‘Dankbaar aan Afrika voor als zijn liefde en schoonheid. Dankbaar aan god voor deze ervaring.’

https://www.instagram.com/p/CgrlHV2sk7J/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Yolanthe Cabau.

Delen

Meer over Yolanthe Cabau

Is déze Nederlandse artiest de nieuwe liefde van Yolanthe Cabau?
Is déze Nederlandse artiest de nieuwe liefde van Yolanthe Cabau?
Yolanthe deelt emotionele video en staat stil bij 60ste verjaardag 'Oma Syllie'
Yolanthe deelt emotionele video en staat stil bij 60ste verjaardag ‘Oma Syllie’
Lees alle artikelen over Yolanthe Cabau