100%NL Magazine Yolanthe
Zie ook:
Delen

Yolanthe Cabau viert 8e verjaardag Xess Xava met extravagant Halloweenfeest

Yolanthe heeft alles voor haar zoontje over, dus voor zijn 8e verjaardag heeft zij goed uitgepakt. Dit feest ziet er echt fantastisch uit!

Yolanthe Cabau

Ze reist van hot naar her, staat veel voor de camera en is een van de mooiste vrouwen van Nederland: Yolanthe Cabau! Haar leven mag dan wel glamoureus zijn, toch is er één iemand die Yolanthe altijd alles doet vergeten, en dat is haar geliefde zoon Xess Xava. Yolanthe kreeg Xess Xava samen met Wesley Sneijder. De twee kregen in 2009 een relatie, trouwden een jaar later en in 2015 werd Xess Xava geboren. Helaas had het sprookje geen mooi einde, want Yolanthe en Wesley gingen in 2019 uit elkaar.

Halloweenfeest

Dat de tijd voorbij vliegt, blijkt maar weer. Eergisteren blies Xess Xava alweer 8 kaarsjes uit. Yolanthe was een dagje offline om zich volledig op haar zoon te richten. Xess Xava’s feestje werd groots gevierd en het thema was Halloween. Samen met vriendjes en vriendinnetjes genoot hij van deze leuke middag. Aan de details zijn zeker gedacht, want er stond een springkussen van een pompoen in de tuin, zij aten een grote Halloweentaart, er hingen slingers van een skelet en iedereen was verkleed.

‘Gisteren is mijn favoriete kleine mens ter wereld 8 jaar geworden! Ik wilde de hele dag 100% aanwezig zijn voor hem, dus post ik een dag daarna. Mijn lieve Xess Xava, ik vier je elke seconde van je leven!! Wat ben je toch een mooi, puur, lief en liefdevol mensje. Ik dank God elke dag dat hij jou als mijn zoon heeft gegeven. Het is de grootste zegen van mijn leven. En ik beloof je dat ik altijd alles zal doen wat ik kan om je zo gelukkig mogelijk te maken. Jij bent mijn hart. Ik hou zoveel van je!! Gelukkige verjaardag, mijn alles!’ Wat een mooie woorden van Yolanthe en wat een fan-tas-tisch verjaardagsfeest. Dit gaat hij nooit meer vergeten.

https://www.instagram.com/p/CydzYcFRCYD/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Yolanthe Cabau

Delen

Meer over Yolanthe Cabau

Is déze Nederlandse artiest de nieuwe liefde van Yolanthe Cabau?
Is déze Nederlandse artiest de nieuwe liefde van Yolanthe Cabau?
Yolanthe deelt emotionele video en staat stil bij 60ste verjaardag 'Oma Syllie'
Yolanthe deelt emotionele video en staat stil bij 60ste verjaardag ‘Oma Syllie’
Lees alle artikelen over Yolanthe Cabau