100%NL Magazine Yolanthe
Zie ook:
Delen

Yolanthe over speciale man in haar leven: ‘Hij is mijn hart’

Yolanthe laat niet veel van haar broer zien, maar op zijn verjaardag zet zij hem graag in het zonnetje. Wat een mooie woorden schrijft zij.

Yolanthe

Yolanthe reist van hot naar her, staat veel voor de camera en is een van de mooiste vrouwen van Nederland. Haar leven mag dan wel glamoureus zijn, toch is er één iemand die Yolanthe altijd alles doet vergeten, en dat is haar geliefde zoon Xess Xava. Yolanthe probeert haar zoon zo veel mogelijk te betrekken bij alles wat zij doet en daarom reist haar knappe zoon vaak met haar mee. Prachtig om de sterke band tussen Yolanthe en Xess Xava te zien.

Familie

Naast een lieve zoon, heeft Yolanthe nog een grote familie, waar zij onwijs veel van houdt. In totaal heeft zij 8 zussen en 4 broers. Deze zet zij maar al te graag in het zonnetje. Vandaag is Yolanthe’s broer Xavier aan de beurt, hij is jarig. ‘Fijne verjaardag aan de man die me laat lachen tot ik huil! Ik hou ervan om hem te irriteren, met hem te praten, grapjes met hem te maken, maar vooral gewoon om tijd met hem door te brengen. Hij is mijn hart, mijn broer!! Xavier ik hou zoveel van je!! Voor altijd & verder. Bless your beautiful heart en moge al je dromen uitkomen! x Je zus’, schrijft Yolanthe onder de fotoreeks van zichzelf met haar broer. Wat een prachtige foto’s en wat heeft zij dit mooi verwoord.

https://www.instagram.com/p/CiwuB3EuYOZ/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Yolanthe Cabau.

Delen

Meer over Yolanthe Cabau

Yolanthe deelt emotionele video en staat stil bij 60ste verjaardag 'Oma Syllie'
Yolanthe deelt emotionele video en staat stil bij 60ste verjaardag ‘Oma Syllie’
Yolanthe Cabau over Wesley en Xess Xava: 'Daar heb ik altijd moeite voor gedaan'
Yolanthe Cabau over Wesley en Xess Xava: ‘Daar heb ik altijd moeite voor gedaan’
Lees alle artikelen over Yolanthe Cabau