100%NL Magazine Bibi Breijman

ZIEN: Bibi Breijman compleet verrast met babyshower

Bibi Breijman werd compleet verrast met een heuse babyshower. Op Instagram deelt ze leuke foto's van deze bijzondere dag.

Bibi Breijman

Bibi Breijman is al jaren samen met haar grote liefde: zanger Waylon. De twee wonen samen met hun dochter Teddy in een prachtige woning, die perfect ingericht is. Benieuwd naar de woning van Waylon en Bibi? Die zie je hier.

Tweede kindje op komst!

Waylon en Bibi hebben samen een te schattige dochter: Teddy. En binnenkort wordt het gezin een stukje groter, want baby nummer twee is op komst! Bibi deelde geregeld prachtige foto’s van haar groeiende babybuik én deze te leuke video van haar bewegende babybuik. Bibi is prachtig zwanger! Het geslacht van het kindje is niet bekend en wanneer Bibi uitgerekend is ook niet. Maar de verwachting is dat in mei de tweede telg zich zal aandienen. Nog eventjes geduld!

Babyshower

Gisteren werd de mommy to be compleet verrast door haar vrienden met een heuse babyshower. Op Instagram post Bibi een serie prachtige foto’s van dit bijzondere moment. Bij de foto’s schrijft ze: ‘Ik steeg op van geluk en de helium ballonnen. Bedankt allemaal.’ Ook Teddy genoot zichtbaar van alle gezelligheid. Wat een feest!

Benieuwd naar de leuke foto’s? Je ziet ze hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman.