100%NL Magazine Bibi Breijman
Zie ook:
Delen

De grappigste outfits van Teddy op een rij: ‘Deze laat zich echt niet regisseren’

Als er één iemand wel altijd een glimlach op je gezicht weet te toveren is het de kleine Teddy wel! Op Instagram plaatst Bibi een video met de grappigste outfits van Teddy.

Waylon en Bibi

Zanger Waylon en Bibi Breijman leerden elkaar kennen tijdens de opnames van ‘It takes Two’. Het was niet liefde op het eerste gezicht tussen de twee, zo vertelden ze eerder tijdens een interview met 100%NL Magazine. Waylon: ‘Ze liep de hele dag met een camera op haar hoofd. Inmiddels heb ik enorm veel respect voor haar, omdat ik nu weet wat het volgen inhoudt. Maar daar had ik op dat moment geen boodschap aan. Ik dacht: wat zit die nou de hele dag te lachen en fake smiles te filmen? In eerste instantie moest ik dus niet zoveel van haar hebben. Daar komt bij dat we toen allebei nog een relatie hadden.’ Gelukkig is het daarna allemaal goed gekomen, de rest is geschiedenis!

Tweede kindje

Samen hebben ze dochtertje Teddy en er is nog een kindje onderweg! Bij een paar te komische foto’s maakten Bibi en Waylon bekend in verwachting te zijn. ‘Met jou wil ik een elftal’, schreef de trotse Bibi.

Toen Waylon 22 jaar oud was werd hij voor het eerst vader, zijn zoon Dylan werd toen geboren. Hoewel Waylon en Dylan jarenlang geen contact hebben gehad met elkaar, zijn de twee sinds een paar jaar weer herenigd. Gelukkig maar!

De grappigste outfits van Teddy

Op Instagram plaatst Bibi een te leuk filmpje van Teddy met allerlei verschillende outfits. Van een groene bodysuit tot een roze tutu, Teddy kan álles hebben! Wij zijn fan!

Bibi: ‘Teddy’s leven is één grote verkleedpartij. Als ik goed gestylde kinderen zie op insta vraag ik me echt af hoe die moeders dat doen.. respect, want deze laat zich echt niet regisseren. Ik heb het maar losgelaten.’

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman

Delen

Meer over Bibi Breijman

SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
MOOI: Bibi Breijman showt echo en bijzonder moment
MOOI: Bibi Breijman showt echo en bijzonder moment
Lees alle artikelen over Bibi Breijman

Meer over Waylon

Stralende Bibi Breijman geeft gezondheidsupdate: 'Het was geen makkelijke periode'
Stralende Bibi Breijman geeft gezondheidsupdate: ‘Het was geen makkelijke periode’
Zó ziet de oudste zoon van Waylon er nu uit
Zó ziet de oudste zoon van Waylon er nu uit
Lees alle artikelen over Waylon