100%NL Magazine Waylon Bibi
Zie ook:
Delen

Binnenkijken in de prachtige woning van Waylon en Bibi!

Altijd al nieuwsgierig geweest naar de unieke woning van Waylon en Bibi? Nou dat komt goed uit, want wij geven jullie een bijzonder binnenkijkje!

Bibi en Waylon

Bibi en Waylon leerden elkaar kennen tijdens opnames van het programma It Takes Two en sindsdien zijn zij een stel. Samen kregen zij een dochter, Teddy en een zoontje, Chester. Deze twee lieverds toveren dagelijks een glimlach op ieders gezicht. Teddy en Chester worden over een paar maanden grote broer en zus, want Bibi maakte vorige week bekend opnieuw in verwachting te zijn. Ook Dylan, de oudste zoon van Waylon, wordt dus weer grote broer.

Prachtige woning

De tortelduifjes wonen samen met de kinderen al jaren in een prachtig pand. Gelukkig is het een grote woning, want er zal opnieuw een babykamer moeten worden ingericht.

Voordat Bibi bij Waylon introk had Waylon het huis ingericht met opgezette dieren en motoren. Toen Bibi erbij kwam, mocht zij het interieur onder handen nemen, en dat heeft ze gedaan! Aan Linda.Loves liet Bibi destijds weten: ‘Ik wilde de Indische stijl in ere houden. De open haardkamer kreeg Haags blauw op de muren, een ode aan mijn stad.’

Het pand waar Waylon, Bibi, Teddy en Chester wonen heeft heel veel historie. Het stamt uit 1900, werd in de jaren dertig een bordeel en vervolgens een kostschool voor zoons van officieren uit het Nederlands-Indische leger. Waylon: ‘Het is geen fris stukje historie, veel mensen willen het tegenwoordig corrigeren. Maar hoeveel beelden je ook van hun sokkel trekt, het verhaal blijft. En hoe meer overblijfselen je intact laat, hoe meer aanleiding je hebt erover te vertellen.’

Benieuwd naar de woning? Je ziet de beelden hieronder.

 

Bron en Beeld: Linda Loves, Hans van Brakel, Instagram

Delen

Meer over Waylon

Stralende Bibi Breijman geeft gezondheidsupdate: 'Het was geen makkelijke periode'
Stralende Bibi Breijman geeft gezondheidsupdate: ‘Het was geen makkelijke periode’
Zó ziet de oudste zoon van Waylon er nu uit
Zó ziet de oudste zoon van Waylon er nu uit
Lees alle artikelen over Waylon

Meer over Bibi Breijman

SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
MOOI: Bibi Breijman showt echo en bijzonder moment
MOOI: Bibi Breijman showt echo en bijzonder moment
Lees alle artikelen over Bibi Breijman