100%NL Magazine Bibi
Zie ook:
Delen

Opnieuw een heftige zwangerschap voor Bibi Breijman

Bibi Breijman en Waylon zijn in blijde verwachting van een tweede kindje! Net zoals bij haar eerste zwangerschap, heeft Bibi dit keer opnieuw een heftige zwangerschap voor de boeg.

Heftige zwangerschap

Bibi Breijman heeft opnieuw te maken met een heftige zwangerschap vol complicaties. Dit had ze de eerste keer ook, toen ze zwanger was van Teddy.

De zwangerschap van Teddy was zelfs zó heftig, dat Bibi en Waylon lang hebben getwijfeld of er wel een tweede kindje zou komen. Toch durven ze het opnieuw aan, want vorige week werd bekend dat het stel opnieuw in verwachting is!

Bibi: ‘Ode aan mijn superhelden’

Vandaag post Bibi een liefdevolle maar ook heftige foto. Op de foto zien we een zieke Bibi, die getroost wordt door haar dochter Teddy.

Bij de foto schrijft Bibi: ‘Bij iedere kots-sessie houdt ze m’n haar vast, geeft ze me kusjes en word ik overladen met al haar speelgoed: “zo dat je sauw weer beter wordt mama”. Oja…En er vliegt hier de hele dag een man (die een cape verdient) rond , om mij iedere seconde op mijn wenkies te kunnen bedienen. Ode aan mijn superhelden.’

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman

Delen

Meer over Waylon

Stralende Bibi Breijman geeft gezondheidsupdate: 'Het was geen makkelijke periode'
Stralende Bibi Breijman geeft gezondheidsupdate: ‘Het was geen makkelijke periode’
Zó ziet de oudste zoon van Waylon er nu uit
Zó ziet de oudste zoon van Waylon er nu uit
Lees alle artikelen over Waylon