100%NL Magazine Claudia de Breij
Zie ook:
Delen

ZIEN: Claudia de Breij deelt prachtige foto’s van haar trouwdag

Op Instagram staat Claudia de Breij stil bij haar trouwdag, vandaag alweer 8 jaar geleden.

Claudia de Breij

De goedlachse Claudia de Breij kennen we natuurlijk allemaal als zangers, schrijfster, radio-dj, cabaretière en presentatrice. Daarnaast zien we Claudia ook regelmatig voorbij komen op tv.

Ook was Claudia een paar jaar geleden te zien als een van de deelnemers in het immens populaire programma de Beste Zangers. Destijds werd zij door haar collega’s liefdevol toegezongen, het werd een prachtige avond.

Trouwfoto’s

In 2005 stapte Claudia voor het eerst in het huwelijksbootje, toen met Conny Kraaijeveld. Samen kregen Claudia en Conny een zoon genaamd Bing. Helaas voor het stel mocht het niet zo zijn en besloten Claudia en Conny om in 2011 te scheiden.

Gelukkig vond Claudia daarna opnieuw de liefde, deze keer bij de blonde Jessica. Net als Claudia is Jessica schrijfster. Ook Jessica heeft een kind uit een vorige relatie, samen vormen ze een hecht samengesteld gezin. In 2016 stapte Claudia voor de tweede keer in het huwelijksbootje, met Jessica.

Vandaag is het alweer 8 jaar geleden dat Claudia en Jessica elkaar eeuwige trouw beloofden. Op Instagram schrijft Claudia: ‘Vandaag acht jaar geleden getrouwd met de liefste mooiste slimste beste vrouw van de wereld. Wat een geluk.’ Bij het bericht deelt Claudia nog een aantal prachtige trouwfoto’s van hun mooiste dag. Het zag eruit als een geweldige dag!

Bron en Beeld: Instagram Claudia de Breij

Delen

Meer over Claudia de Breij

Lees alle artikelen over Claudia de Breij