ZIEN: Dave Roelvink deelt mislukt kapsel geknipt door zijn vriendin!
Delen

ZIEN: Dave Roelvink deelt mislukt kapsel geknipt door zijn vriendin!

Dave wilde gaan voor een stralende coupe. Zijn vriendin dacht er toch iets anders over... Dave: "Je zei dat je kon knippen gap."

Dave Roelvink

Zijn achternaam verklapt het natuurlijk al: Dave Roelvink is de zoon van Dries Roelvink. Meerdere malen kon heel Nederland meegenieten met de avonturen van Dries, zijn vrouw Honoria, Dave en Donny Roelvink. Ze hebben verschillende realityshows gehad zoals: De Roelvinkjes, Dave het huis uit, Dave en Donny doen zaken, Effe geen cent te makken en Passen op de winkel.

Gezin

Na verschillende relaties is Dave sinds een paar jaar weer gelukkig met zijn vriendin Jazzlynn. Zij hebben in het verleden ook al een relatie gehad. Maar dit keer laten ze elkaar nooit meer los! Het stel is gelukkiger dan ooit en dat komt natuurlijk door hun zoon Dean. Het jongetje is het oogappeltje van zijn vader en moeder en wordt dan ook heel erg verwend. Zo mooi om Dave in deze rol te zien. Op Instagram deelt hij regelmatig foto’s en video’s van het mooie gezin en wij smullen ervan!

Hairtutorial

Dave deelt een hilarische video waarin hij zijn vriendin zijn haar laat knippen. Dave: “Welkom bij deze hair tutorial, we hebben besloten om voor een nieuw kapseltje te gaan.” Zijn vriendin zet al snel de schaar erin en knipt beetje bij beetje eraf. Toch lijkt Dave niet super enthousiast te zijn over zijn nieuwe haar. Dave: “Je zei dat je kon knippen gap.” Je ziet de video hieronder met het eindresultaat.

Bron en Beeld: Instagram Dave Roelvink

Delen

Meer over Dave Roelvink

VIDEO: Dave Roelvink onherkenbaar na 'carrièreswitch'
VIDEO: Dave Roelvink onherkenbaar na ‘carrièreswitch’
Dave Roelvink deelt te schattig gesprek met zijn zoon 'Beste maatjes'
Dave Roelvink deelt te schattig gesprek met zijn zoon ‘Beste maatjes’
Lees alle artikelen over Dave Roelvink