100%NL Magazine Jan de Hoop

ZIEN: dít is de leuke partner van Jan de Hoop!

Jan de Hoop, wie kent hem niet. Als we ‘s ochtends rustig aan de dag aan het opstarten zijn, met een bakkie pleur en kijkend naar het nieuws dan genieten we iedere ochtend weer van Jan! Op Instagram deelt hij een leuke foto met zijn grote liefde.

RTL Ontbijtnieuws

Vrijwel dagelijks Is Jan de Hoop (67) te zien als presentator van het RTL Ontbijtnieuws. De nieuwslezer, bekend om zijn droge humor, heeft vaak kleurrijke truien aan die zelfs matchen met zijn koffiemokken! Al jaren is hij het vaste gezicht van het RTL Ontbijtnieuws. Helaas komt daar binnenkort verandering in.

“De allerliefste”

Op Instagram post de RTL Ontbijtnieuwspresentator een liefdevolle foto van hem en zijn grote liefde Coen Lievaart samen. “Wandelen met de allerliefste” schrijft Jan bij de te leuke foto. De twee tortelduifjes zien er dolgelukkig uit!

Grote liefde

Jan is al ruim 41 jaar dolgelukkig met zijn grote liefde Coen. In het RTL programma Art Over de Vloer praat Jan openhartig over zijn partner. Zo vraagt Art aan Jan: “Is hij de enige man waarmee je ooit geweest bent? Wat Jan vervolgens met een volmondig “ja” beantwoordt. De twee zijn nog altijd “stapelverliefd” aldus een openhartige Jan met tranen in zijn ogen. Wat mooi!

Benieuwd naar de leuke man van Jan de Hoop? Je ziet het koppel hieronder:

Foppe de Haan

Op 30 december vorig jaar liet Jan al zijn volgers weten dat zijn geliefde Foppe de haan werd aangevallen door een buizerd. Hij schreef toen: ‘Net na de foto van de kipjes werd Foppe de Haan aangevallen door een buizerd. Overal veren maar ik was er op tijd bij. Kipjes Bep en Gaby waren een tijdje zoek. Hadden zich verstopt onder een dichte struik. Nu alles weer tot rust laten komen.’ Helaas werd de ergste nachtmerrie van Jan werkelijkheid, hij heeft afscheid moeten nemen van zijn trouwe vriend.

Bron: Instagram Jan de Hoop en RTL programma Art Over de Vloer | Beeld: Instagram Jan de Hoop