100%NL Magazine jan dulles papa
Zie ook:
Delen

ZIEN: Jan Dulles deelt foto van 44 jaar geleden!

Op Instagram deelt Jan Dulles een zwart-wit foto van 44 jaar geleden. Op de foto zien we een hele jonge Jan Dulles. Wat een schattige foto!

Jan en Caroline

Ze is al lang niet meer ‘de vriendin van’ Jan Dulles: Caroline Mol. De goedlachse Volendamse heeft ruim 38 duizend volgers op Instagram en plaatst regelmatig de leukste kiekjes op social media. De fans van Caroline weten de foto’s goed te waarderen.

Nieuw geluk

Na een loodzware periode na het plotselinge overlijden van dochter Donna, is er sinds afgelopen november weer een lichtpuntje bij in het leven van Jan en Caroline. Toen werd hun dochter Lina geboren.

De kleine Lina is een echte lachebek en tovert een glimlach op ieders gezicht. Het doet ons goed Jan en Caroline zo te zien genieten van Lina. Zo postte Caroline laatst een té lieve foto waarbij ze schreef: ‘‘Zij heeft de lach op haar gezicht’ zegt mijn schoonmoeder elke keer als ze Lina ziet. Het is ook echt zo. Dit meisje laat ons iedere dag genieten van haar mooie glimlach. Wij smelten daarvan.’

James Dulles

Natuurlijk is er ook nog James! De zoon van Jan en Caroline. James is inmiddels alweer 3 jaar oud en lijkt sprekend op zijn moeder met die mooie, donkere ogen.

Afgelopen vrijdag zijn de Havenfeesten in Volendam van start gegaan. James was vorige week al helemaal in de sferen en had zijn Volendammer kostuum al aan. Vol trots deelde Caroline een prachtig kiekje van haar zoon.

Foto uit de oude doos

De afgelopen week postte Jan een foto uit de oude doos. Op deze zwart-wit foto van 44 jaar geleden zien we een hele jonge Jan Dulles. Wat een schattige krullenbol was Jan vroeger! En destijds dus met blond haar!

Benieuwd naar de foto van Jan? Je ziet het hieronder:

100pmagazine_jandullesjong

Bron en Beeld: Instagram Jan Dulles en Caroline Mol.

Delen

Meer over Jan Dulles

VIDEO: Lina en Jan Dulles zingen samen de sterren van de hemel
VIDEO: Lina en Jan Dulles zingen samen de sterren van de hemel
Column Jan Dulles: 'Wat op het eiland gebeurt, blijft op het eiland.'
Column Jan Dulles: ‘Wat op het eiland gebeurt, blijft op het eiland.’
Lees alle artikelen over Jan Dulles