100Pmagazine_lindadeMol
Zie ook:
Delen

ZIEN: Linda de Mol volledig uit de kleren!

Op Instagram zien we Linda de Mol zoals we haar nog nooit zagen, volledig uit de kleren!

Linda de Mol

Het is dé media-familie van Nederland: familie de Mol. Met aan het hoofd van de familie: John de Mol jr. Hij is een media-magnaat, ondernemer en bedenker van verschillende populaire programma’s zoals The Voice.

En dan hebben we natuurlijk ook nog de zus van John: Linda de Mol. Minstens net zo succesvol als haar broer John. Linda heeft haar eigen mediaplatform LINDA., presenteert verschillende programma’s en is bedenker van talloze succesvolle films en series. Een bezige bij!

Heftige periode

Linda heeft een hele turbulente periode achter de rug nadat naar buiten kwam dat Jeroen Rietbergen beschuldigd werd van seksueel overschrijdend gedrag. Linda besloot om een einde te maken aan haar relatie en trok zich een tijdje terug uit de media.

Gelukkig is Linda weer terug en sterker dan ooit! Ze heeft haar tv-klussen weer opgepakt en als we de geruchten moeten geloven zijn Linda en Jeroen ook weer bij elkaar, maar dat is nog niet officieel bekend gemaakt.

Volledig uit de kleren

Voor de nieuwste editie van LINDA. besloot Linda de Mol om dit keer het helemaal over een andere boeg te gooien en om volledig uit de kleren te gaan. En dat leverde een prachtig kiekje op! Nietsverhullend zit Linda gehurkt in een vakantiestoeltje… Wow: zó zagen we Linda nog nooit!

De reacties stromen binnen onder de post van Linda, de volgers vinden het helemaal geweldig! Benieuwd naar de foto van Linda? Die zie je hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Linda de Mol

Delen

Meer over Linda de Mol

Linda de Mol en ex Sander Vahle zetten elkaar op bijzondere wijze in het zonnetje
Linda de Mol en ex Sander Vahle zetten elkaar op bijzondere wijze in het zonnetje
Linda de Mol doet boekje open: 'Emotioneel wiebelig'
Linda de Mol doet boekje open: ‘Emotioneel wiebelig’
Lees alle artikelen over Linda de Mol