100%NL Magazine Maxime Meiland

ZIEN: Maxime Meiland geeft langverwachte hometour!

Maxime Meiland deelt haar prachtige villa met haar volgers op Instagram.

Gezin

Samen met haar grote liefde Leroy heeft Maxime een prachtig gezin. Uit een eerdere relatie heeft ze dochter Claire en samen met Leroy de kleine Vivé. Het enige waar het nog aan ontbrak was een ring om haar vinger, en dus besloot Leroy op om zijn knieën te vallen voor Maxime. Na vele voorbereidingen en lang wachten was het dan eindelijk tijd om te trouwen. Je ziet de prachtige trouwfoto’s hier.

Villa in Noordwijk

Maxime kocht vorig jaar samen met haar man Leroy een villa in Noordwijk. Er moest nog veel aan het huis gebeuren maar nu is het helemaal ingericht naar eigen smaak.  Maxime besluit op Instagram haar volgers digitaal rond te leiden en geeft een inkijkje in haar prachtige huis.

Inkijkje in woning

De hometour is uitgebreid: van keuken tot kleinste kamertje, niets blijft onbenoemd. Volgers waren vooral nieuwsgierig naar de kamertjes van de kleine meiden. ‘Deze is zo ontzettend schattig’, zegt Maxime als ze de kamer van jongste dochter Vivé binnenwandelt. De roze kleur vliegt je om de oren. ‘Ik vind het helemaal lief prinsessenachtig’, aldus een trotse moeder. Je ziet de volledige hometour hieronder.

 

Bron en Beeld: Instagram Maxime Meiland