100%NL Magazine Robert Doornbos
Zie ook:
Delen

ZIEN: Robert Doornbos overspoeld met liefde op verjaardag

De ochtend begon vroeg, maar dat maakt voor Robert Doornbos niet uit wanneer zijn vrouw en kinderen klaarstaan om hem te feliciteren en te knuffelen.

Verliefd en verloofd

Robert Doornbos en Chantal Bles zijn al jaren een stel en hebben samen twee prachtige kinderen: dochter Jada en zoon Josh. Robert is al eens eerder op zijn knieën gegaan voor Chantal, maar dat was 10 jaar geleden en door de tegenslagen van de afgelopen jaren is het nooit van trouwen gekomen. Afgelopen Kerst trok Robert de stoute schoenen opnieuw aan en ging hij op weer zijn knieën voor zijn Chantal. Chantal was volledig overrompeld en zei volmondig JA! Wat een prachtig gezin hebben zij.

Jarig

Het was vanochtend vroeg al groot feest in huize Doornbos-Bles, want Robert viert vandaag zijn 41e verjaardag. Chantal versierde gisteravond laat het het huis nog en ‘s ochtends werd haar verloofde aan tafel overspoeld met liefde. Er werd ontbeten met Taart, Robert kreeg van zijn Jada en Josh de mooiste, zelfgemaakte tekeningen en daarnaast werd hij verrast met een slaapmasker met de grove woorden ‘Rot op’ erop. Op Instagram deelt Robert twee dankbare foto’s, waarbij Chantal en de kinderen hem op de eerste foto stijf vasthouden. ‘Mooiste begin van de dag. Weer rondje over start / finish’, schrijft Robert eronder. Wij wensen Robert een fijne verjaardag toe met alle mensen die hem liefhebben.

https://www.instagram.com/p/Ci11izhtztD/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Robert Doornbos

Delen

Meer over Robert Doornbos

Grote tegenslag voor Robert Doornbos en Chantal 'Wat een drama'
Grote tegenslag voor Robert Doornbos en Chantal ‘Wat een drama’
LOOKING GOOD: Chantal Bles en Robert Doornbos showen afgetraind lichaam
LOOKING GOOD: Chantal Bles en Robert Doornbos showen afgetraind lichaam
Lees alle artikelen over Robert Doornbos