100%NL Magazine Tim Hofman
Zie ook:
Delen

ZIEN: Tim Hofman en zijn broers en zus zetten samen tattoo

Tim Hofman en zijn broers en zus hebben gezamenlijk een tattoo laten zetten. Tim post een reeks leuke foto's op Instagram, waaronder het resultaat!

Tim Hofman

Tim Hofman begon zijn carrière in 2011 bij BNN. In 2013 begon Tim als verslaggever bij Spuiten & Slikken. Inmiddels kennen we Tim allemaal als presentator en journalist.

Het afgelopen jaar stond Tim veel in the picture. Dit kwam met name door de veelbesproken BOOS-aflevering rondom de seksueel grensoverschrijdende situaties bij het programma The Voice. Tim kreeg ontzettend veel positieve reacties na de uitzending en werd geroemd om zijn dapperheid. Nadat de video van BOOS online ging werd deze miljoenen keer bekeken, de teller staat op meer dan 10 miljoen views.

Over Mijn Lijk

Al een paar jaar presenteert Tim Hofman het heftige programma Over Mijn Lijk. Tijdens het programma volgt Tim Hofman jongeren die ernstig ziek zijn maar toch alles uit het leven proberen te halen. Het programma is een moeilijk, maar mooi programma tegelijk.

Tim Hofman krijgt veel lof voor zijn manier van interviewen van de deelnemers. Hij vraagt op een ongedwongen en respectvolle manier hoe de deelnemers zich voelen en hoe zij in het leven staan, en dat doet hij met verve. In 2020 wist het programma de Gouden Televizier-Ring te winnen.

In het afgelopen seizoen werd er afscheid genomen van Patrick. Op Instagram schreef Tim een emotioneel eerbetoon aan Patrick, die lees je hier.

Broers en zus Tim Hofman

Tim Hofman heeft drie broers en een zus. Tim is niet de enige die regelmatig op tv te zien is. Zo deed zijn broertje Rijk mee aan het programma Expeditie Robinson en presenteert hij Singletown. Zijn broertje Sam deed in 2019 mee aan Hollands Next Topmodel. Ook zijn de broertjes Samen Rijk regelmatig te horen in de podcast BROERS. Zus Roosmarijn en broertje Moos zijn iets minder bekend, maar komen zo nu en dan voorbij op het Instagram-account van Tim.

Tattoo

Tim en zijn broers en zus hebben een hechte band samen. Zo hecht zelfs, dat zij besloten om samen een tattoo te laten zetten! Tim schrijft ‘Zus nam haar eerste tattoo, broers gingen mee.’ Daarbij post hij een foto en een video, waarin de tattoo daadwerkelijk op de arm van Roosmarijn wordt gezet.

De gezinsleden zijn in een lollige stemming. In polonaise lopen zij gezamenlijk de tattooshop in. Ook wordt Roosmarijn, terwijl de tattoo op haar arm geplaatst wordt, toegezongen door haar broers. ‘Lang zal ze leven!’ Op Instagram reageren volgers van Tim dolenthousiast op de post. Zo schrijft Soundos el Ahmadi ‘Ik wil jullie ook als mijn broers.’ Ook schrijft iemand ‘Dus roos bestaat echt?’ waarmee de volger doelt op het Instagram-account van Tim, ‘debroervanroos’.

https://www.instagram.com/p/Cdi9mSbM0Mx/?utm_source=ig_web_copy_link

Vriendin Tim Hofman

Tim en zijn bloedmooie vriendin Lize zijn inmiddels meer dan vijf jaar samen. Lize Korpershoek werd bij het grote publiek bekend met haar documentaire ‘Mijn seks is stuk’. In deze documentaire onderzocht Lize haar eigen libido, ze ontving hier veel lof op. Benieuwd naar Lize? Je ziet het hier.

Bron: Instagram Tim Hofman & Gazia.nl | Beeld: Instagram Tim Hofman

Delen

Meer over Tim Hofman

Tim Hofman over aanslagpoging: 'Hetzelfde pistool als waar Peter R. de Vries mee vermoord is'
Tim Hofman over aanslagpoging: ‘Hetzelfde pistool als waar Peter R. de Vries mee vermoord is’
Tim Hofman over doodsbedreiging: 'Ik ben blij ben dat er geen kogel door mijn voorhoofd is gegaan'
Tim Hofman over doodsbedreiging: ‘Ik ben blij ben dat er geen kogel door mijn voorhoofd is gegaan’
Lees alle artikelen over Tim Hofman