100%NL Magazine Waylon Bibi
Zie ook:
Delen

ZIEN: Waylon cancelt veelbesproken interview bij Jinek

Waylon schuift volgende week toch niet aan in de talkshow van Eva Jinek voor zijn eerste interview sinds het nieuws over zijn vreemdgaan.

Heftige periode

Hoewel het leven het gezin voornamelijk toelachte kwam daar in de zomer van 2022 een abrupt einde aan. Nadat ‘juice-koningin’ Yvonne Coldeweijer naar buiten bracht dat Waylon vreemd zou gaan ging het gezin door een heftige periode. Waylon gaf zijn ontrouw toe. ‘I fucked up’, schreef hij. Het was een nare periode. Vooral voor Bibi, die destijds net bevallen was van zoon Chester en nog in haar kraamtijd zat.

Aan het einde van haar kraamtijd durfde Bibi weer vooruit te kijken. In een openhartige post schreef ze toen onder andere: ‘Ik ga deze periode dus achter me laten en vooruit kijken. Iedereen heeft zijn plasje kunnen doen en zijn gal kunnen druppelen over mijn verdriet, maar uiteindelijk blijft dit ook vooral mijn leven en blijven het vooral mijn keuzes.’

Jinek

Waylon zou in de talkshow van Jinek te gast zijn om te praten over nieuwe muziek, maar het zou ook gaan over zijn liefdesbedrog. Eerder deze liet de redactie van de diverse RTL late night shows weten dat in goed overleg met het management van Waylon is besloten zijn optreden in de talkshow tot nader orde uit te stellen. De media wordt aangewezen als boosdoener: “Er is vanuit de (show)media – vooraf – zoveel inhoud aan dit gesprek gegeven, dat beide partijen daar nu van afzien. Wij wensen hem uiteraard het allerbeste en hopen Waylon snel weer te zien is op tv aan tafel bij Eva.”

 

Bron: Shownieuws, RTLBoulevard, Beeld Instagram Waylon

Delen

Meer over Waylon

Waylon vertelt openhartig over breuk: 'We moeten er eerst over praten'
Waylon vertelt openhartig over breuk: ‘We moeten er eerst over praten’
Bibi Breijman zet jarige Chester in het zonnetje '2 kaarsjes voor dit lieve kuiken'
Bibi Breijman zet jarige Chester in het zonnetje ‘2 kaarsjes voor dit lieve kuiken’
Lees alle artikelen over Waylon