Zo reageert Estavana Polman op liefdesbreuk Sylvie Meis

Zo reageert Estavana Polman op liefdesbreuk Sylvie Meis

Sylvie Meis en Niclas Castello gaan na een huwelijk van 2,5 jaar scheiden...

Sylvie Meis

Eerder was Sylvie Meis getrouwd met voetballer Rafael van der Vaart. Samen kregen zij een zoon: Damián, die zij nu samen opvoeden. Rafael is inmiddels alweer een aantal jaar gelukkig met handbalster Estavana Polman. Gelukkig voor iedereen hebben zowel Sylvie, als Rafael en Estavana een hele goede band samen.

Scheiding

Ruim twee jaar geleden stapte Sylvie opnieuw in het huwelijksbootje, dit keer met kunstenaar Niclas Castello. Helaas was dit van korte duur.. Eerder deze week maakte Sylvie en Niclas samen bekend te gaan scheiden. Ze laten het volgende weten aan de Duitse krant de Bild: ‘Met pijn in het hart kondigen we aan dat we samen hebben besloten om uit elkaar te gaan. We moeten erkennen dat onze levensstijlen te verschillend zijn voor een toekomst samen.’ Helaas houdt dus hier het liefdessprookje voor Sylvie Meis op.

Reactie Estavana Polman

Ook Estavana reageert op de breuk. Zij heeft goed contact met de moeder van haar bonuszoon en steunt Sylvie in deze moeilijke tijd. “Ik vind het heel vervelend voor beiden”, zegt Estavana desgevraagd tegen RTL Boulevard. Estavana vindt het naar dat het huwelijk van Sylvie op de klippen is gelopen. “Verder is het erg genoeg, zoiets gun je niemand.”

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Instagram Sylvie Meis