100%NL Magazine Kim-Lian van der Meij

Dit zijn de knappe en bijna identieke zussen van Kim-Lian van der Meij!

Kim-Lian van der Meij mag haar handen dichtknijpen met haar twee geweldige zussen. Bovendien lijken de gezusters van der Meij ontzettend veel op elkaar!

Uit de oude doos

Onlangs deelde Kim-Lian nog een foto uit de oude doos met haar zussen Dionne en Kelly. Samen stonden ze in de Hitkrant 16 jaar geleden. Wat een jonge koppies!  Kim-Lian had nog rode haren en bovendien een kort kapsel. Haar zussen lange donkere haren.

Zussen

Kim-Lian is de oudste zus van het trio, gevolgd door Dionne die 3 jaar jonger is en Kelly die 5 jaar jonger is. Samen met haar zus Dionne heeft Kim-Lian ook een eigen bedrijfje. Ze zijn beide enorm creatief en maken al jaren samen dingen van keramiek. Ook is Dionne bij haar zus in Zweden komen wonen. Samen wonen ze nu op Gotland, een populair vakantie eiland in Zweden. Zus Kelly woont nog in Nederland, maar gaat wel vaak op bezoek bij haar zussen.

Gotland

Kim-Lian woont al jaren samen met haar kinderen en verloofde Daniel op Gotland. Daniel komt oorspronkelijk uit Zweden, en samen zijn ze heel gelukkig op het rustige eiland Gotland. Samen hebben ze drie kinderen: Ronja, William en Benjamin.

Bron en beeld: Instagram