100%NL Magazine jan dulles papa
Zie ook:
Delen

Jan Dulles deelt prachtige foto’s van gezin

De vriendin van Jan Dulles, Caroline Mol, is vandaag jarig en blaast 31 kaarsjes uit. De zanger zet zijn partner in het zonnetje met beeldige foto’s.

Caroline Mol is vandaag jarig en Jan Dulles deelt prachtige foto’s op Instagram. Jan en Caroline staan samen op de foto, maar op de tweede foto staat zoontje James ook glimlachend op de foto. Caroline is vandaag 31 jaar geworden.

“Happy birthday lover,” schrijft Jan bij de foto.

Taartjes

Gisteren deelde Jan ook al een foto waarin hij en James taartjes hadden besteld.

“James z’n mama is morgen jarig en vieren dat altijd minstens twee dagen. Vandaag is de eerste dus hebben we taartjes besteld in Edam. Daar staat namelijk die gezellige lachende prullenbak voor de deur. Het zijn maar kleine dingetjes waar een mensen blij van kan worden. Fijne dag allemaal.

Zwangerschapsshoot

In mei deelde Jan en Caroline hun derde kindje te verwachten. Het stel verwacht in december het kindje en het wordt een meisje. Eind september deelde het stel prachtige foto’s van de zwangerschapsshoot. Deze hebben ze bij Mooi Klein Fotografie laten maken en het resultaat mag er zijn. Bij de foto’s schrijft Caroline: “Wij. Voor altijd.”

10 jaar

Op 4 september 10 jaar terug hebben Jan en Caroline elkaar ontmoet op de kermis in Volendam. Caroline deelde een foto uit de oude doos op Instagram en liet aan haar volgers weten dat ze Jan 10 jaar kent. “Vandaag is het 10 jaar geleden dat wij elkaar voor het eerst hebben ontmoet op de #kermisvolendam. En daar hebben we toevallig een foto van. De meeste Volendamse stellen hebben elkaar ontmoet op de dijk tijdens één van de feestdagen. Ook dáárom is het zo erg dat die feestdagen er al anderhalf jaar niet meer zijn. Alles moet nu weer eens normaal gaan worden. Er zijn veel teveel jongens en meiden die elkaar niet hebben kunnen ontmoeten. De liefde heeft vertraging opgelopen.”

Bron en beeld: Instagram

Delen

Meer over Jan Dulles

VIDEO: Lina en Jan Dulles zingen samen de sterren van de hemel
VIDEO: Lina en Jan Dulles zingen samen de sterren van de hemel
Column Jan Dulles: 'Wat op het eiland gebeurt, blijft op het eiland.'
Column Jan Dulles: ‘Wat op het eiland gebeurt, blijft op het eiland.’
Lees alle artikelen over Jan Dulles