100%NL Magazine Monique Westenberg
Zie ook:
Delen

Monique Westenberg deelt bizarre foto met schoonzus

Monique Westenberg heeft op Instagram een bizarre foto van zichzelf en haar schoonzus geplaatst. De fans worden wild!

Monique Westenberg

Als er twee personen een veelbesproken relatie hebben (gehad) zijn het André Hazes en Monique Westenberg wel. Vanaf het begin dat de twee samen kwamen stortte de media zich op hen, en eerlijk: zelf genoten ze er ook van. Na een paar jaar werd hun liefdesgeluk bekroond met een prachtige zoon. Helaas voor André en Monique werd in november 2019 bekend dat André zijn gezin had verlaten voor presentatrice Bridget Maasland. Ook deze relatie hield geen stand en uiteindelijk kreeg André een nieuwe kans bij Monique.

Alles leek weer koek en ei tussen de twee en André was zo overtuigd van zijn liefde voor Monique dat hij haar een huwelijksaanzoek deed. Na een paar maanden na het aanzoek werd er opnieuw een einde aan de relatie gemaakt, tot groot verdriet van Monique.

Schoonzus

Gelukkig heeft Monique nog haar familie om op terug te vallen. Ze heeft een hele goede band met haar ouders en broer Mathieu. Mathieu heeft samen met zijn vrouw Jerney drie dochters. Jerney en Monique hebben ook een hele goede band én lijken ook nog eens op elkaar!

Op Instagram deelt Monique een foto samen met Jerney, en het is bizar! De volgers van Monique zien het ook gelijk en vragen massaal: ‘Is dit je zus?’ of ‘zijn jullie zussen?’.

 

 

Delen

Meer over Monique Westenberg

AAWH: Monique Westenberg deelt emotioneel bericht
AAWH: Monique Westenberg deelt emotioneel bericht
Monique Westenberg en André Hazes dolblij: 'Echt ons aller aller grootste kado'
Monique Westenberg en André Hazes dolblij: ‘Echt ons aller aller grootste kado’
Lees alle artikelen over Monique Westenberg