De EcoStoof®
De EcoStoof® is een hooikist in een modern jasje. Je doet de ingrediënten in een pan, brengt het aan de kook en zet het in de EcoStoof®, waardoor je eten vanzelf gaart, zonder energie te verbruiken.
Dat is 100% smaakbehoud, 30% energiebesparing én heel handig als je tien dingen tegelijk wil doen!
Daarnaast wordt de EcoStoof® duurzaam, eerlijk en handgemaakt in Europa. Met een EcoStoof® kun je dus met een goed gevoel de keuken in.
€10 korting!
Wil jij ook genieten van de allerlekkerste gerechten gemaakt in de EcoStoof®? Shop dan nu jouw EcoStoof® met maar liefst €10 korting!
Met kortingscode NEDERLAND ontvang je €10 korting op je EcoStoof®. Je shopt hem hier!
Pompoenrisotto uit de EcoStoof®
Ingrediënten
- 1 ui, in stukjes
- 2 eetlepels olijfolie
- 300 g risottorijst
- 1 dl droge witte wijn
- 1 flespompoen of 1 kleine pompoen, in blokjes van 1 cm
- 9 dl bouillon
- 4 verse salieblaadjes, gehakt
- 100 g Parmezaanse kaas
- 20 g roomboter
- paar takjes basilicum
- vers gemalen peper en zout
Kooktijd 2 minuten, stoofijd 30 minuten, 30% energiebesparing
- Fruit de ui aan in de olijfolie.
- Voeg de risottorijst toe en bak drie minuten mee.
- Blus af met de witte wijn en kook tot het vocht verdampt is.
- Voeg de pompoen, de bouillon en de salie toe. Breng op smaak met peper en zout.
- Breng het gerecht al roerend aan de kook.
- Kook twee minuten door met het deksel op de pan.
- Zet 30 minuten of langer in de EcoStoof®.
- Roer dan de boter en de Parmezaanse kaas door de risotto en garneer met basilicum.
- Eet smakelijk!