100%NL Magazine Maan
Zie ook:
Delen

Karel Gerlach verrast Maan op haar verjaardag!

Het is vandaag Maan's 26e verjaardag en dus wordt ze verrast door haar grote liefde Karel!

Maan

In 2016 won ze The Voice of Holland en vanaf toen ging haar carrière in een stroomversnelling. We kennen Maan onder andere van haar hits als ‘Ze Huilt Maar Ze Lacht’ en ‘Blijven Slapen’. Ook was ze meerdere keren te zien bij optredens van The Streamers en natuurlijk Vrienden van Amstel Live. Als iemand nooit stil zit, is het Maan. Deze bezige bij staat zo vaak als zij kan op het podium en daar geniet zij met volle teugen van.

Relatie met Karel

Ondanks dat zowel Maan als Karel hun relatie het liefste buiten de schijnwerpers houden, lukt ze dit niet altijd. Met Kerst zagen we het verliefde stel nog zoenend voorbij komen, ze dansten samen in een videoclip én ze maakten een onvergetelijke reis. Karel en Maan reisden samen af naar het sprookjesachtige Marokko. Net als een echt pas verliefd stel stapte het tweetal in een luchtballon op de liefde op hoge hoogte te vieren. En dat is gelukt! Op de Instagram van Karel zien we een romantisch kiekje vanuit de luchtballon.

Verjaardag

Vandaag is het 10 februari en viert niemand minder dan Maan haar verjaardag. De zangeres mag vandaag alweer 26 kaarsjes uitblazen.

Natuurlijk zet haar geliefde vriend Karel haar eens flink in het zonnetje. Op zijn Instagram deelt hij een story waarop hij een foto van Maan plaatst, ondersteboven, waarbij hij schrijft: Gefeliciteerd mijn jonkvrouw! Ook plaatst hij een hartje bij de foto. Wat is de liefde toch mooi!

Bron en Beeld: Karel Gerlach

Delen

Meer over Maan

LEZEN: Maan doet exclusief haar verhaal na maandenlange radiostilte
LEZEN: Maan doet exclusief haar verhaal na maandenlange radiostilte
ZIEN: Maan en Karel reageren op mogelijke relatiebreuk
ZIEN: Maan en Karel reageren op mogelijke relatiebreuk
Lees alle artikelen over Maan