100%NL Magazine Maan

CUTE: Maan en Karel zoenen erop los op romantisch kerstkiekje

Maan en Karel zijn niet alleen buiten het werk samen, zij staan ook samen op het podium. Maan deelt een mierzoet kerstkiekje met haar liefde.

Maan

In 2016 won ze The Voice of Holland en vanaf toen ging haar carrière in een stroomversnelling. We kennen Maan onder andere van haar hits als ‘Ze Huilt Maar Ze Lacht’ en ‘Blijven Slapen’. Ook was ze meerdere keren te zien bij optredens van The Streamers en natuurlijk Vrienden van Amstel Live. Als iemand nooit stil zit, is het Maan. Deze bezige bij staat zo vaak als zij kan op het podium en daar geniet zij met volle teugen van.

Liefde

Nadat Maan’s relatie met dj Tony Junior strandde, is zij een lange periode vrijgezel geweest. Toch heeft zij de liefde weer gevonden, want de zangeres is inmiddels alweer een paar maanden dolgelukkig met Karel Gerlach, één van de zangers van Goldband. Het stel ziet elkaar momenteel meer dan ooit, want naast het feit dat zij een relatie hebben, staan zij ook samen op het podium. Maan schreef samen met Goldband het nummer ‘Stiekem’.

De kerstdagen hoor je te vieren met geliefden en dat deed Maan dan ook. Op Instagram plaatst zij een zoenende foto met haar liefje, Karel. Aan de oordopjes om hun nek te zien, hebben zij net op het podium gestaan of moesten zij bijna het podium op. De glimlach van Maan, terwijl zij Karel zoent, zegt genoeg. Mooi om te zien dat het stel zo gelukkig is samen.

Bron en Beeld: Instagram Maan de Steenwinkel.