HILARISCH: Teddy maakt Bibi Breijman flink aan het lachen
Zie ook:
Delen

HILARISCH: Teddy maakt Bibi Breijman flink aan het lachen

Het meisje dat op iedereen's gezicht een lach kan toveren, is het dochtertje van Bibi Breijman. Teddy zorgt tijdens deze hittegolf ook weer voor wat heerlijke lachbuien.

Dochter Teddy

Als er één iemand altijd een glimlach op je gezicht weet te toveren is het de kleine Teddy wel! Het dochtertje van Bibi en Waylon is alweer drie jaar oud en is net grote zus geworden van haar schattige broertje Chester! De vrolijke, ondeugende en (vooral) grappige Teddy zien we vaak verschijnen op Instagram en en wij smullen ervan! Trotse moeder Bibi deelt maar al te graag de liefste en grappigste beelden van haar dochter.

Hittegolf

Al dagen is het hartstikke warm in Nederland. Terwijl andere mensen de verkoeling opzoeken in zee of aan het zwembad, doen Bibi en Teddy dit in een winkelcentrum onder de airco’s. Bibi deelt een hilarische video op Instagram, waarop Teddy te zien is met een speelgoedgebit met wolventanden in. Na heel even serieus kijken, schiet Teddy zelf ook in de lach. ‘Hittewolf’, schrijft Bibi bij de heerlijke video van haar dochter. Deze meid maakt echt iedereen aan het lachen.

 

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman.

Delen

Meer over Bibi Breijman

Meest schattige verrassing door Teddy en Chester voor Bibi Breijman
Meest schattige verrassing door Teddy en Chester voor Bibi Breijman
Bibi Breijman over zwangerschap: 'Derde kwam als een cadeautje'
Bibi Breijman over zwangerschap: ‘Derde kwam als een cadeautje’
Lees alle artikelen over Bibi Breijman