100%NL Magazine Bibi Breijman
Zie ook:
Delen

ZIEN: Bibi Breijman deelt zoete foto’s van Chester: ‘De man van mijn dromen’

Trotse mama Bibi Breijman deelt voor het eerst foto's van het gezichtje van Chester.

Bibi Breijman

Het leven lachte Bibi toe. Samen met haar grote liefde Waylon verwelkomde ze in mei 2022 hun tweede kindje samen, zoon Chester. ‘Chester heeft plaats gemaakt voor nog meer vlinders in m’n buik’, schreef een dolgelukkige Bibi toen.

Aan haar roze (of eigenlijk blauwe) wolk kwam abrupt een einde toen bekend werd gemaakt dat Waylon vreemd ging. In eerste instantie lieten Waylon en Bibi niets van zich horen, totdat Waylon met een heftig statement kwam waarin hij het boetekleed aan trok. ‘Ik ben een lul!’, schreef hij.

Wat de huidige relatiestatus van Waylon en Bibi is op dit moment is helaas onbekend. Wel zei Waylon hier een tijdje geleden over: ‘We gaan het samen oplossen.’ Die beelden zie je hier.

Kinderen Teddy en Chester

De vrolijke Teddy en de knappe Chester zorgen gelukkig voor genoeg afleiding voor Bibi. Met een rond springende dochter en een kleine baby heeft Bibi haar handen vol.

Gisteren deelde Bibi voor het eerst foto’s van het gezichtje van Chester. ‘Meet the man of my dreams’, schreef ze bij de foto’s. En wow: Chester is een kopie van Waylon! Hij heeft nu al net zulke sprekende ogen als zijn vader.

De reacties onder de foto’s stromen binnen voor Bibi. Benieuwd naar de foto’s? Die zie je hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman

Delen

Meer over Bibi Breijman

SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
MOOI: Bibi Breijman showt echo en bijzonder moment
MOOI: Bibi Breijman showt echo en bijzonder moment
Lees alle artikelen over Bibi Breijman