Primera banner cadeau inspiratie
Delen

Keuzestress? 3 redenen waarom dít het perfecte cadeau is!

Ieder jaar weer cadeaustress als de decembermaand voor de deur staat? Wij geven je 3 redenen waarom dít het perfecte cadeau is!

3 redenen voor hét perfecte cadeau!

Met een Primera Keuze Cadeaukaart zit je altijd goed. Je geeft daarmee de keuze uit het gróótste aanbod cadeaukaarten, er is dus voor ieder wat wils!

1 Optimale keuzevrijheid

Cadeaukaarten bieden toegang tot een enorm scala aan artikelen. Zo kan elke ontvanger dus zijn eigen cadeau kiezen uit een groot aanbod. De Primera Keuze Cadeaukaart is onbeperkt geldig, in delen te besteden en in te wisselen voor álle cadeaukaarten uit het assortiment van Primera. Bij alle Primera winkels en via primera.nl kun je kiezen uit meer dan 150 cadeaukaarten, waaronder Coolblue, Hema, ICI Paris XL, Intratuin, Zalando, Rituals en nog veel meer! Dankzij dit aanbod kan de Primera Keuze Cadeaukaart worden ingewisseld voor een cadeaukaart van de favoriete (web)winkel van de ontvanger.

2 De ontvanger gebruikt hem wanneer het echt nodig is

De Primera Keuze Cadeaukaart is onbeperkt geldig. Zo kan de ontvanger het gebruiken wanneer het hem het beste uitkomt. Ook is de kaart in delen te besteden! Heb je bijvoorbeeld een groot bedrag op de kaart staan? Dan kun je hem op meerdere momenten gebruiken, ideaal!

3 Een feest om te geven, feestelijk om te krijgen

Bij veel aanbieders kun je cadeaukaarten in een feestelijke verpakking krijgen. Ook bij Primera is dit mogelijk! Zij kunnen het grátis feestelijk voor je verpakken. Een feestje om te geven en om te krijgen dus!

Primera perfecte cadeau

Primera

Met meer dan 535 winkels is er altijd een Primera in de buurt en daar wordt jouw decembercadeau ook nog eens gratis feestelijk voor je ingepakt. Dus heb je cadeaustress? Bij Primera helpen ze je graag!

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Primera

Delen