100%NL Magazine

LEUK! Dankzij déze trends verzorg jij je huisdier extra goed!

We houden allemaal erg veel van onze huisdieren en daarom verwennen we ze ook af en toe. Het laatste jaar is er een hoop veranderd door de bio-trends en nieuwe dierenservices. Wij hebben de leukste trends en services voor je huisdier even op een rijtje gezet!

Badderen en Verzorging:

Een car wash voor honden, klinkt dat niet leuk! Je zult het bijna niet geloven, maar het bestaat. Pets Place presenteert: de dog wash. Momenteel krijgt deze honden wasstraat zo’n 750 bezoekers per maand. Nog populairder is de trimsalon waar je de haartjes en nagels van jouw huisdier kan laten verzorgen. De omzet van de trimsalon service steeg met 253 procent.

Bio Trend

Baasjes kiezen steeds meer en meer voor producten van verantwoorde materialen. Wist je dat er al hondenmanden te koop die zijn vervaardigd van oceaanafval en zijn bekleed met gerecycled katoen? Ook worden maar liefst 100.000 biologisch afbreekbare poepzakjes verkocht per dag. En om helemaal duurzaam verantwoord te blijven wordt er ook steeds vaker gewassen met milieuvriendelijke shampoo.

Populair

De best verkochte producten zullen voorlopig katten- en hondenvoer blijven, maar speelgoed is ook populair! Bij katten worden stoffen speelmuisjes het meest verkocht en voor honden de wegwerpsticks. Heb jij die al voor je trouwe vriendje?

Pets Place

Pets Place is dé dierenwinkel van Nederland en altijd in de buurt te vinden. Met talloze dierenwinkels én een webshop is een Pets Place altijd bij jou in de buurt!

Bron: Pets Place