Uitjes & Reizen

Parijs nu al v.a. € 79,- p.p.!

Parijs heeft al eeuwen iets zeer romantisch en is daarom zeer populair als stedentrip. Het is een mengeling van historische en moderne architectuur, van beroemde musea en statige kathedralen tot haute couture en sfeervolle rommelmarkten. Naast culturele bezoekjes, kun je ook ontzettend goed winkelen in Parijs.

Met Bolderman.nl kun je nu al 4 dagen Parijs bezoeken vanaf 79 euro per persoon. Hierbij heb je 3 overnachtingen in de omgeving van Parijs in een kamer met bad of douche en toilet. Verder kun je in de ochtend ook genieten van een continentaal ontbijt. Je gaat ook mee in een luxe touringcar met een reisleider.

De reis vertrekt iedere donderdag en zal er als volgt uitzien: 

Donderdag: Nederland - Parijs
Na aankomst op het centrale wisselpunt krijg je de gelegenheid om eerst een kopje koffie of thee te gebruiken (niet inclusief). Vervolgens rijd je via de Belgische en Franse snelwegen naar Parijs, waar je in de namiddag aankomt in het hotel.

Vrijdag: Rondrit Parijs en winkelen (kijk hiervoor bij het Bolderman Pluspakket) 
De dag wordt begonnen met een uitgebreide stadsrondrit langs de beroemdste pleinen en gebouwen onder begeleiding van een gids (zie Pluspakket). Als er voldoende deelname is, zal er ook gelegenheid zijn om een boottocht op de Seine te maken (kosten niet inbegrepen). 's Middags staan er geen activiteiten gepland. Je stapt uit bij de Opera, vlakbij de grote warenhuizen, waar je aan het eind van de middag weer opgehaald wordt.  

Zaterdag: Versailles en Montmartre
Vandaag rijd je naar het lustslot Versailles, waar het sprookjesachtig mooie paleis van Lodewijk XIV ligt. 's Middags bezoek je de pittoreske wijk Montmartre voor een verrassende ontdekkingstocht langs o.a. de Sacré Coeur en het bekende schilderspleintje Place du Tertre. 's Avonds wordt er bij voldoende deelname een excursie georganiseerd naar de 200 meter hoge Tour Montparnasse, vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over Parijs! Aansluitend maak je een avondtour door de stad, zodat je met eigen ogen kan zien waarom Parijs ook wel 'de lichtstad' wordt genoemd.

Zondag: Parijs - Nederland
Na het ontbijt ga je weer terug naar Nederland. Op het overstappunt in Beek (gem. Montferland) kun je nog een goed verzorgd afscheidsbuffet gebruiken (niet inclusief). Daarna keer je via één van Bolderman.nl's servicelijnen weer huiswaarts.

Benieuwd naar deze aanbieding? Lees hier meer informatie!  


Gewoon het leukste blad van Nederland