Uitjes & Reizen

De vouwwagen mag weer mee op vakantie

In 2016 gingen we massaal voor een all-inclusive vakantie, maar dit jaar zijn er andere vakanties op komst. Review website Zoover neemt de laatste trends voor gezinsvakanties in 2017 met je door.

1. De vouwwagen is terug
Ja, je leest het goed. Retro is in, de vouwwagen mag weer mee op vakantie! Dit past volledig in de nieuwe trend: back to basic. Naast dat je eenvoudig een tweedehandsje aan kunt schaffen, zijn er tegenwoordig ook heel wat hippere modellen te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een wagen van Fins berkenhout.

2. Glamping
Is back to basic toch niet helemaal jouw ding? Dan is glamping vast wel iets voor jou. Luxe kamperen werd in 2016 al steeds populairder, maar is nu helemaal een must do. Je hoeft geen tent mee te slepen, hebt alle luxe en kunt toch van het camping gevoel genieten.

3. Met opa en oma
Voordat je een gezinnetje had moest je er waarschijnlijk niet aan denken, maar steeds meer gezinnen gaan tegenwoordig met opa en oma op vakantie. Het is gezellig en je kunt extra veel tijd samen doorbrengen, want als je er nog even op uit wil zijn opa en oma er om op te passen.

4. Yogavakantie
Mindful en healthy op vakantie is het helemaal in 2017. En yoga is niet alleen maar dromerig op het strand zitten, want je kunt het perfect combineren met bijvoorbeeld surfen of hardlopen. Super gezond!

Welke trend past het beste bij jou?


Met welke reisorganisatie heb jij je beste vakantie ooit gehad? Stem op jouw favoriet via ZooverAwards.nl en maak kans op een vakantie voor twee ter waarde van €900,-!

 

 


Gewoon het leukste blad van Nederland