Uitjes & Reizen

Lente tip: Disney's The Forest of Enchantment

Laat je betoveren tijdens de gloednieuwe Disneyshow The Forest of Enchantment: A Disney Musical Adventure!

In het magische Disney bos nemen Pocahontas, Merida, Koning Louie en Baloe, Rapunzel en Tarzan jou mee op een muzikaal avontuur. In het verhaal wordt de lente aangekondigd en achter elke boom, ieder blad en iedere bloem schuilt een Disney-sprookje vol muziek en dans.

Wanneer je het Chapparal Theater in Disneyland Parijs betreedt nemen vrolijke sprookjesachtige wezens je al dansend en zingend meenemen door het betoverde bos. Een verteller vertelt, door middel van diverse scènes, over de geheimen van het bos. Luister naar de prachtige stem van Pocahontas die de sterren van de hemel zingt. En zie daar Koning Louie en Baloe, die dansen er vrolijk op los! Dans je met ze mee? Naast deze vrolijke scènes, waar ook Tarzan nog even de zaal inslingert, kun je uit volle borst meezingen met de grootste Disney-hits. Aan romantiek ook geen gebrek. Lieflijk huppelt Rapunzel het podium op, waar zij met haar knappe prins Flynn Rider in het liefdesbootje stapt voor een romantisch duet. De stoere Merida blijkt ook een schot in de roos, wanneer zij haar pijlen op jou richt en als laatste op het podium verschijnt.

  

Tot slot betreden alle karakters het podium, om samen het slotlied te zingen en dansen. Een waar spektakel!

Tijdens deze show kijk je echt je ogen uit. Het decor verandert elke scène met het verhaal mee, alsof je de bladzijde van een pop-up boek omslaat. De personages uit het bos zien er betoverend uit en de aanstekelijke feel-good muziek laat zelfs de volwassenen in de zaal zich weer even kind voelen. Kortom: Wanneer je naar Disneyland Parijs gaat is het een échte aanrader om The Forest of Enchantment te bezoeken. Nog geen tripje naar Parijs op de planning staan? Dan is deze show dé reden om snel een reisje naar Disneyland Parijs te boeken!

The Forest of Enchantment: A Disney Musical Adventure is te zien van 10 februari tot en met 8 mei 2016 in het Chaparral Theater, gelegen in Frontierland in het Disneyland Park.


Disney's The Forest of Enchantment: A Disney Musical Adventure
Disney's The Forest of Enchantment: A Disney Musical Adventure
Gewoon het leukste blad van Nederland