Uitjes & Reizen

Hét festival voor senioren

Op woensdag 23 augustus vind het nieuwe, gratis en jaarlijks terugkerende festival voor alle senioren in Nederland plaats op de Esplanade in Almere. Het festival is een dag vol muziek, theater, workshops, spel en beleving. Er komt een compleet gevarieerd programma met bekende artiesten, van zang tot dans en van cabaret tot theater.

Het festivalterrein heeft ruim 8 venues waar de verschillende optredens en activiteiten plaatsvinden. Optredens van o.a. Willeke Alberti, Jan Vayne en Anita Meyer. De enorme diversiteit aan onder andere prachtige spiegeltenten, kleine theatertentjes, workshops, een reuzenrad, ludieke straatartiesten, de sfeervolle aankleding en een nostalgische kermis zullen hier een bijdrage aan gaan leveren.

Alle activiteiten zijn erop gericht om 10.000 senioren de dag van hun leven te geven. Een dag zonder zorg én zonder zorgen. Een dag waarop men de hele dag weer ervaart waarom het leven leuk is, dat er ondanks beperkingen toch een heleboel mogelijk is. En…..vooral ook dat men nooit alleen is want ze hebben elkaar.

De entree voor het Forever Young Festival is gratis en inclusief een aantal gratis consumpties, maar alleen toegankelijk voor senioren van 65 jaar of ouder. Uiteraard mag er per senior een mantelzorger of familielid (18+) mee voor de begeleiding.

Meer over het festival en info over de toegangskaarten: www.foreveryoungfestival.nl


Gewoon het leukste blad van Nederland