BN'ers

All-inclusive 5-daagse muziek spektakel

Feest mee met Marianne Weber, Thomas Berge, Jan Keizer en Annie Schilder. Vanuit ons Hotel De Bonte Wever in Assen gaan we naar diverse provincies in Noord-Nederland. Zo brengen we een bezoek aan de Friese steden Sneek, Dokkum en Bolsward. Ook staat er een bezoek aan het fraaie Groningen op het programma en we gaan de echte hunebedden bekijken. Na de diners zullen de artiesten samen met u de Bonte Wever volledig op zijn kop zetten. Het Hotel De Bonte Wever staat garant voor een gezellig verblijf. Er is vertier voor iedereen en we verblijven hier op basis van all-inclusive. 

Maandag: Dwingeloo - Schoonoord - Assen
Vanaf de door u gekozen opstapplaats rijdt u per touringcar via een mooie route naar Noord-Nederland gebracht. We rijden door het Nationaal Park Dwingelderveld en komen in het schilderachtige dorpje Dwingeloo. Vervolgens gaan we naar Schoonoord, waar u het openluchtmuseum Ellert en Brammert kunt bezoeken. Onderweg krijgt u gelegenheid om te lunchen (niet inclusief). In de loop van de middag komen we aan bij ons Hotel De Bonte Wever, waar u heerlijk kunt genieten van de all-inclusive formule.

Dinsdag: Ochtend vrij, middag hunebedden en Orvelte, avonds gezelligheid met Marianne Weber
's Ochtends kunt u eerst genieten van een heerlijk ontbijt en van de faciliteiten van het hotel, of een mooie wandeling maken in de omgeving. Na het lunchbuffet rijden we naar Borger, waar we de hunebedden gaan bekijken. Het zijn de restanten van prehistorische grafkelders die alleen in dit gedeelte van Nederland te vinden zijn. Vervolgens rijden we naar één van de mooiste dorpen van Nederland, Orvelte. Orvelte is in feite één groot openluchtmuseum, met prachtig gerestaureerde Saksische boerderijen uit begin 19e eeuw, waarin ambachtelijke bedrijfjes zijn gevestigd. Na het diner in ons hotel beginnen we met de band Moeflons om u alvast in de stemming te brengen voor een spectaculair optreden van Marianne Weber.

Woensdag: Dagtocht Friesland, in de avond feesten met Thomas Berge
Vandaag bezoeken we de noordelijkste provincie van Nederland, Friesland. We rijden eerst naar het mooie stadje Dokkum, bekend om de moord op Bonifatius en natuurlijk als belangrijk keerpunt tijdens de Elfstedentocht. Vervolgens rijden we door naar Bolsward voor een bezoek aan Sonnema Berenburg. We vervolgen de route en komen in het bekende plaatsje Sneek, waar u de prachtige watertoren kunt bekijken of in één van de cafeetjes in het centrum een drankje kunt nuttigen. U heeft vandaag onderweg voldoende gelegenheid om te lunchen (niet inclusief). Na het diner in De Bonte Wever zullen we deze dag afsluiten met de band Moeflons en een optreden van Thomas Berge.

Donderdag: Groningen, middag vrij, avond optreden van Jan en Annie
's Ochtends gaan wij naar Groningen waar u voldoende tijd krijgt om de stad te bekijken en eventueel een rondvaart te maken (niet inclusief). De lunch gebruiken we in ons hotel en 's middags bent u vrij om van de faciliteiten in het hotel gebruik te maken. Na het diner zullen Jan Keizer en Annie Schilder De Bonte Wever volledig op zijn kop zetten.

Vrijdag: Assen 
's Ochtends gaan we het centrum van Assen bezichtigen. De lunch gebruiken we weer in het hotel, waarna we richting het zuiden rijden. In Zwolle houden we nog een stop. Aansluitend rijden we huiswaarts.

 

Gaat u mee op deze unieke reis? Boek dan nu deze reis en zorg dat je er bij bent!


Gewoon het leukste blad van Nederland