Uitjes & Reizen

Ticketactie Slagharen!

Attractie- & Vakantiepark Slagharen heeft een spetterende mei actie! Je betaalt nu slechts € 12,50 per persoon in plaats van (max.) € 27,50 per persoon. Het ticket is geldig op één dag naar keuze in de maand mei, dus ook in de meivakantie! De ticketverkoop start aanstaande vrijdag 29 april en eindigt maandag 2 mei.

Het Wilde Westen
Ontdek het Wilde Westen in Slagharen als een echte cowboy of cowgirl! Met meer dan 30 spannende attracties en shows zijn er avonturen voor jong en oud. Beleef je eerste achtbaankriebels in de Mine Train en fiets jezelf naar de top in de Magic Bikes. Maak dan een duikvlucht in de 40 meter hoge Free Fall en ga over de kop in de achtbaan Thunder Loop. Tijdens zonnig weer kun je verkoeling zoeken in de Ripsaw Falls en de Expedition Nautilus. Vergeet ook zeker niet om een bezoek te brengen aan de spectaculaire shows en swingende parades.

Nieuw!
In de 4D-bioscoop El Teatro draait de voor Nederland unieke film The Good, The Bad and A Horse. Ga samen met de jonge sheriff en zijn paard achter de gemene bankrover aan. Ook kun je dit seizoen voor het eerst een bezoek brengen aan de show Dream Horses in het Western Village Theater. Een indrukwekkende voorstelling met paarden, acrobatiek en halsbrekende stunts.

Koop hier je tickets voor slechts € 12,50!


Gewoon het leukste blad van Nederland