XXL Nutrition goede voornemens
Zie ook:
Delen

Waarom je nú met je goede voornemens moet beginnen + spectaculaire korting!

Dit is het moment om te starten met doelen stellen. Het bereiken van jouw sportieve doelen doe je met XXL Nutrition, lees verder hoe je je inschrijft voor de Black Friday Pre-Sale. Een betere korting ga je niet krijgen dus mis het niet!

Goede voornemens nu beginnen

Een goede mindset is super belangrijk! Goede voornemens zijn er om het jaar goed in te luiden, maar waarom zou je er niet nu al mee beginnen? Wil je iets bereiken omdat het ‘een goed voornemen’ is, of heb je het voornemen omdat je het écht wil bereiken. Als je echt iets belangrijk vindt, begin er dan nu mee! Nú is de tijd om je dromen waar te maken. Waarom zou je wachten tot januari?

Formuleer je doel

Ik wil een sixpack” is geen doel, maar een wens. “ik wil gespierd zijn” is geen doel, maar een droom. Wanneer je je doel formuleert, is het belangrijk dat je je doel goed formuleert. Hier is een handigheidje voor: SMART. Dit betekent specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdsgebonden. Kort samengevat betekent dit dat je je doel zo gedetailleerd mogelijk moet maken. Wil jij meer informatie over SMART doelen stellen? Lees het hier.

XXL Nutrition

XXL Nutrition kan jou ondersteunen bij het behalen van jouw sportdoelen. Of je nu op zoek bent naar die perfecte eiwitshakes, een krachtige pre-workout, of supplementen die specifiek gericht zijn op jouw favoriete sport, zij hebben het voor je! Of je nu aan fitness, crossfit, voetbal, duursport, vechtsport of wat voor sport je ook beoefent, voor elke sporter heeft XXL Nutrition een passend product. Voedingssupplementen zijn er in talloze soorten en maten waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Welke supplementen heb ik nodig voor spieropbouw? En welke supplementen heb ik nodig bij fitness in het algemeen? Om die vragen voor je te beantwoorden heeft XXL Nutrition een gids voor je samengesteld met de 10 belangrijkste fitness supplementen voor beginnende sporters. Deze lees je hier. Zo bespaar je jezelf een hoop uren leeswerk, zodat je gelijk goed van start kunt gaan.

Een betere korting ga je niet krijgen dus mis het niet

Ben jij klaar om je dromen waar te maken? En ben jij geïnteresseerd in de producten van XXL Nutrition? Op Black Friday kun je je verheugen op spectaculaire kortingen op hun uitgebreide assortiment. Kortingen die je portemonnee én je trainingssessies zullen stimuleren. Het is niet alleen een kans om te besparen, maar ook een kans om nieuwe producten te proberen en de kwaliteit en innovatie te ervaren waar zij voor staan. 

Profiteer zondag 19 november als eerste van de exclusieve Black Friday pre-sale. Een betere korting ga je niet krijgen dus mis het niet!

Aanmelden? Klik op deze link: Black Friday pre-sale 

 

 

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met XXL nutrition

Delen