100%NL Magazine Leontine Ruiters en Jada Borsato
Zie ook:
Delen

Leontine Ruiters laat emoties los: ‘Ik zie hoe je straalt. Ik loop echt over van trots’

Leontine loopt over van trots en zij deelt een prachtig bericht op Instagram. De rest van de familie reageert ook lovend.

Leontine Borsato

Als presentatrice, actrice en zakenvrouw heeft Leontine een indrukwekkende carrière opgebouwd. Ze begon haar carrière als model en actrice in de jaren 80 en 90, en speelde in verschillende televisieseries en films.

Gezin

Samen met haar ex-man Marco Borsato heeft Leontine drie prachtige kinderen gekregen: Luca, Senna en Jada. Inmiddels alle drie al opgegroeid tot volwassenen individuen, maar nog altijd heel erg close met hun vader en moeder. Het is prachtig om te zien!

Ook na de heftige periode waar het gezin doorheen is gegaan, en nog steeds in zit, blijven de kinderen pal achter hun vader staan. Zij steunen hem door dik en dun.

Het zit in je bloed

Vorige week bracht Jada haar eerste single uit en iedereen is ongelooflijk trots op haar. Op Instagram plaatst Leontine wat foto’s met een hele bijzondere tekst daarbij. ‘Als klein meisje van 2,5 stond je al met een nep microfoon in je hand te zingen alsof je leven er vanaf hing. Later stond je met een speelgoed gitaartje en zong je het liedje “Dochters” mee terwijl je sliste en de R niet goed kon uitspreken. Wanneer er een podium was klom jij erop om je performance te laten zien en het verbaasde ons dan ook niet dat je in je jonge jaren meerdere keren een stem insprak voor een tekenfilm, de titelsong mocht inzingen en in een aantal mooie films en musicals speelde.’

‘Het zit in je bloed; muziek, zingen, acteren. Ik zie hoe je straalt wanneer je aan een nieuw project werkt. Ik loop echt over van trots omdat je je eigen pad kiest en je volle talent benut. Gefeliciteerd lieve Jada met jouw eerste single als jong volwassene “Blik op jou” Geniet lieve schat’, aldus Leontine. Wat een prachtig stukje tekst. Dit verdient Jada inderdaad!

Bron en Beeld: Instagram Leontine Ruiters

Delen

Meer over Leontine Ruiters

Leontine Ruiters over liefde: 'Je voelt je ook weer een beetje als een puber'
Leontine Ruiters over liefde: ‘Je voelt je ook weer een beetje als een puber’
ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
Lees alle artikelen over Leontine Ruiters

Meer over Jada Borsato

AAWH: Jada Borsato deelt zoete foto's met haar nieuwe liefde
AAWH: Jada Borsato deelt zoete foto’s met haar nieuwe liefde
Leontine Ruiters laat emoties los: 'Ik zie hoe je straalt. Ik loop echt over van trots'
Leontine Ruiters laat emoties los: ‘Ik zie hoe je straalt. Ik loop echt over van trots’
Lees alle artikelen over Jada Borsato