100%NL magazine Oma Jan Smit
Zie ook:
Delen

AAWH: Jan Smit deelt hartverwarmend moment met 91-jarige oma

Jan won gisteravond een Edison Pop Oeuvreprijs en die liet hij vandaag gelijk zien aan zijn 91-jarige oma. Wat is dit dierbaar.

Gezin Jan Smit

Hij is één van de bekendste zangers die ons land kent: Jan Smit! Samen met zijn prachtige vrouw Liza, drie kids én hondje Rio woont Jan in Volendam. Jan is al sinds zijn kinderjaren bekend en niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie. Jan is veel aan het optreden, is regelmatig voor zijn werk in het buitenland en hij presenteert zo nu en dan een programma, maar waar hij het liefste zijn tijd mee doorbrengt, is zijn gezin.

Edison Pop Oeuvreprijs

Gisteravond kreeg Jan als verrassing een Edison Pop Oeuvreprijs uitgereikt toen hij bij Humberto aan tafel zat. Deze kreeg hij uit handen van zijn eigen zoon, Senn. Jan kon zijn ogen niet geloven en hij is dan ook ‘waanzinnig trots’.

Hartverwarmend moment

Vandaag ging Jan langs bij zijn 91-jarige oma en hij nam zijn gewonnen prijs mee. Op de foto die hij deelt, zien wij een stralende Jan en een hele trotse oma. ‘Mijn oma Jannetje, 91 jaar. De hoofdrolspeelster in de videoclip van ‘Ik Zing Dit Lied Voor Jou Alleen’! In 1997 nam ze namens mij al m’n eerste Gouden Award in ontvangst omdat ik dat vanwege mijn leeftijd toen niet mocht van de arbeidsinspectie… Vanmiddag heb ik haar de beelden van de uitreiking van gisteravond laten zien, daarin zat dit betreffende fragment van haarzelf ook. Ondanks dat ze alles niet precies meer weet, bleek dit een hele waardevolle herinnering!’, schrijft Jan bij deze hartverwarmende foto. Dit is zo bijzonder, dierbaar en mooi tegelijk…

https://www.instagram.com/p/C3-Nx-hsbMI/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit

Delen

Meer over Jan Smit

WAUW: Jan Smit deelt prachtige foto van zijn vrouw Liza in bikini
WAUW: Jan Smit deelt prachtige foto van zijn vrouw Liza in bikini
Gigantisch nieuws voor Jan Smit: 'Hadden we nooit durven dromen'
Gigantisch nieuws voor Jan Smit: ‘Hadden we nooit durven dromen’
Lees alle artikelen over Jan Smit