100%NL Magazine Monique Westenberg

André en Monique dolgelukkig: ‘We hebben er een broertje bij!’

André Hazes en Monique Westenberg zijn helemaal in de wolken met hun gezinsuitbreiding. Op Instagram schrijft André: 'We hebben er een broertje bij!'.

André Hazes en Monique Westenberg

De turbulente liefdesreis van Monique Westenberg en Andre Hazes heeft menig hart in Nederland weten te raken. Van een sprookjesachtige romance tot publieke ups en downs, ze hebben het allemaal doorgemaakt.

Na vele omwegen, verdriet, verslavingen en uitdagingen hebben de twee tóch de weg naar elkaar weer gevonden, en zijn ze toch weer samen.

Vakantie

De afgelopen week zochten André, Monique en hun zoon Dre de tropische zon op en vertrokken ze naar Bonaire. Daar genoten ze zichtbaar van de quality time met elkaar. Zon, zee, strand…de foto’s die het stel deelt op Instagram liegen er niet om, het ziet eruit als een droom!

Zoals we André en Monique kennen is het stel daar niet alleen om te luieren, maar ook om kansloze dieren te helpen.

Broertje erbij

En dit keer bleef het niet alleen bij het uitlaten van de dieren… Op Instagram schrijft André: ‘Toen wij aankwamen op Bonaire heb ik nadrukkelijk tegen Monique gezegd: GEEN HOND ERBIJ.’ Zo stellig als dat André was, zo soft blijkt hij maar weer te zijn. ‘Nadat we alle hondjes geknuffeld hebben waren we van plan naar huis te gaan. Totdat… Deze jongen ineens de hoek om kwam. Mijn hart was gestolen. Na een paar keer tijd met elkaar te hebben doorgebracht kon ik me niet indenken dat hij een ander huisje zou krijgen dan de mijne in Wilnis.’

Er is dus gezinsuitbreiding voor André en Monique! Allebei zijn ze daar heel gelukkig mee. Ook Monique deelt een aantal foto’s van hun nieuwste aanwinst ‘Robbie’ op Instagram. Ze schrijft: ‘Welkom in ons gezin mooie jongen! We gaan je oneindig veel liefde geven.’

‘Welkom in ons gezin mooie jongen!’

Benieuwd naar de foto’s van de schattige Robbie? Die zie je hier!

Bron en Beeld: Instagram André Hazes, Instagram Monique Westenberg