Gaan André Hazes en Sarah hier binnenkort samenwonen?
Zie ook:
Delen

Gaan André Hazes en Sarah hier binnenkort samenwonen?

Ze zijn nog maar net een stelletje maar de geruchten gaan al rond dat André Hazes en Sarah binnenkort gaan samenwonen!

Gaan André Hazes en Sarah samenwonen?

Ze zijn nog maar net een setje maar de twee schreeuwen de liefde voor elkaar van de daken. Zo postte André laatst nog een video op zijn Instagram waarbij de twee het hartstikke gezellig hebben samen en niet van elkaar af kunnen blijven.

Als we de geruchten mogen geloven zetten André en Sarah binnenkort al de volgende stap om te gaan samenwonen! André schijnt zijn oog te hebben laten vallen op een penthouse in Rotterdam, dat te koop staat voor bijna 1 miljoen euro. Het penthouse heeft een fantastisch uitzicht dat nooit zal gaan vervelen, vier kamers, een luxe keuken en heel veel ruimte! Je ziet de foto’s van het penthouse hier.

Waar gaat Monique wonen?

Na de plotselinge breuk van André Hazes en Monique Westenberg ontstonden er veel vragen. De eerste vraag wat veel mensen zich afvroegen was of André wellicht een nieuwe liefde zou hebben. In zijn officiële statement op Instagram liet André gelijk al weten een klik te hebben met Sarah van Soelen. André schreef toen: ‘Ik ben toen ook heel goed bevriend geraakt met Sarah van Soelen en hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap. Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit’.

Maar ook ontstond de vraag: waar gaan Monique en Dre nu wonen? André, Monique en Dre woonden al een tijdje in een splinternieuwe villa, in Berkel en Rodenrijs. Het stel kocht de woning destijds en maakten er samen hun droompaleis van. Gelukkig is er nu duidelijkheid voor Monique, want zij en Dre blijven in de villa in Berkel en Rodenrijs.

Beeld: Instagram André Hazes, iStock, Bron: BekendeBuren

Delen

Meer over Andre Hazes

LEZEN: Einde aan mooi avontuur van André Hazes en Monique Westenberg
LEZEN: Einde aan mooi avontuur van André Hazes en Monique Westenberg
LEZEN: Commotie rondom video die André en Monique deelden
LEZEN: Commotie rondom video die André en Monique deelden
Lees alle artikelen over Andre Hazes