100%NL Magazine André Hazes
Zie ook:
Delen

André Hazes schrijft liedje voor zijn zoon: ‘Het spijt me want jij hebt dit niet verdiend’

Afgelopen nacht heeft André Hazes een heel beladen liedje voor zijn zoon uitgebracht.

Liedje voor zijn zoon

De nieuwe single van André Hazes heet ‘Kleine Grote Vriend’ en heeft hij opgedragen aan zijn zoon Dre. De songtekst laat duidelijk zien hoe André zich voelt tegenover zijn zoon na de breuk met Monique Westenberg.

Het liedje is gebaseerd op de heftige breuk van begin dit jaar. Zo zingt André: ‘Van nu af aan ga jij mij minder zien, Het spijt me want jij hebt dit niet verdiend’. Maar in het liedje zingt hij ook een stukje over zijn ex Monique: ‘Wees maar lief voor mama, geef d‘r nog een zoen. Er is niets wat zij er aan had kunnen doen. Ze gaf alles wat ze had.’

Breuk André en Monique

Na de plotselinge breuk van André Hazes en Monique Westenberg ontstonden er veel vragen. Zo ook de vraag: waar gaan Monique en Dre nu wonen? André, Monique en Dre woonden al een tijdje in een splinternieuwe villa, in Berkel en Rodenrijs. Het stel kocht de woning destijds en maakten er samen hun droompaleis van.

Gelukkig hoeft Monique niet lang in onzekerheid te zitten, want afgelopen week werd bekend waar zij zal blijven wonen. Dat lees je hier.

De draad weer oppakken

Na de breuk met André Hazes pakt Monique haar leven weer op. Op social media krijgt Monique in ieder geval ontzettend veel steun!

Een paar dagen geleden postte Monique een foto van zichzelf die alle hoofden deed draaien. Haar nieuwe look viel duidelijk in de smaak! De volgers van Monique vonden dat ze er prachtig uitziet. Zo schreef Anouk Smulders onder de foto ‘Cheers babe!’ en geloven veel andere volgers vooral dat ze een lieve en zorgzame man verdient aan haar zijde. En zo is het!

Bron en Beeld: Instagram André Hazes

Delen

Meer over Andre Hazes

LEZEN: Einde aan mooi avontuur van André Hazes en Monique Westenberg
LEZEN: Einde aan mooi avontuur van André Hazes en Monique Westenberg
LEZEN: Commotie rondom video die André en Monique deelden
LEZEN: Commotie rondom video die André en Monique deelden
Lees alle artikelen over Andre Hazes